Želiš posao u Njemačkoj? Kreni od učenja njemačkog u Vokabuli

1533

Sve što Vam treba u životu je ljubav. I njemački. Njemački treba svima. Pogotovo u današnja vremena, zar ne?

O ne, zar još jedna reklama za tečaj njemačkog jezika? U krivu ste! Počeo je novi ciklus upisa za sve koji žele naučiti njemački jezik. Odvojite trenutak svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan tečaj njemačkog jezika.

Vokabula – centar za njemački jezik otvara svoja vrata

I to širom. Vokabula je specijalizirani centar za njemački jezik u kojemu najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te moderna i kvaliteta predavanja.

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno!

U moderno opremljenoj učionica 21. stoljeća koja se nalazi na vrlo dostupnoj lokaciji u Čapljini (ul. Gojka Šuška, pored prodajnog Centra AS), uz najnoviju tehnologiju te uz kooperaciju s Goethe-Institutom (Vokabula centar je jedini ispitni centar Goethe-Instituta u Hercegovini), kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika, nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za vrlo fer cijene.

Dakle… koji je Vaš izgovor?

Krajnje je vrijeme uvjeriti se kako se strani jezici lako uče! Ne vjerujete? Provjerite!

Budući da slike govore više od tisuću riječi, izvolite provjeriti. Naš način rada možete provjeriti na facebook stranici, a sve ostale informacije možete naći na našoj službenoj stranici.

Čak se možete prijaviti online iz udobnosti kauča koristeći mobitel ili računalo. Prijava je brza i bezbolna i neće oduzeti više od 2 minute Vašeg vremena.

Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Zvuči nevjerojatno? Tim Vokabule rado će Vas i u to uvjeriti.

Dođite i uvjerite se!

Mnogi do sada znaju da je Vokabula uvijek bila drugačija vrsta mjesta s drugačijim pogledima na svijet. Ona je posebno mjesto gdje učenje njemačkog jezika nije teško i gdje ljudi imaju priliku postati ono što najviše žele.

Volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

Vidimo se u Vokabuli!

Kontakt informacije:

CENTAR ČAPLJINA
Ulica Gojka Šuška L2
(pored Prodajnog centra “As”)

BESPLATAN INFO BROJ: 080 080 003

https://vokabula.com/upis/
https://www.facebook.com/vokabulaCapljina
info@vokabula.com

Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom! #imaVezeGdjeIdeteNaTečaj

Upozorenje. Posjeta Vokabula-centru će prouzročiti veliku sreću u Vama!