VIDEO | Predstavljamo naše sugrađane: Jasmina, profesorica u Vokabuli

2796

U rubrici ”Predstavljamo naše sugrađane” ovoga tjedna smo posjetili Vokabulu – centar za njemački jezik i porazgovarali s profesoricom Jasminom Repešom.

Iz Vokabule o svojoj uposlenici jasno poručuju: “Jasmina je profesor kao i svaki drugi u Vokabuli. Poseban”.

“Iako svi mi u sebi nosimo slične kvalitete poput empatije ili hrabrosti, neki od nas su drugačiji i nose svoj vlastiti pečat. Vjerovati u ljude u Vokabuli znači biti svoj, prihvatiti druge ljude bez predrasuda i svakim danom biti barem 0.1% bolji nego dan ranije.”, dodali su iz Vokabule.

Jasmina je počela raditi u Vokabuli prije godinu dana i od tada je od profesorice napredovala do voditeljica centra, a od nedavno je postala i trenerica drugih profesora. Pred kamerom je ispričala svoju stvarnu, osobnu životnu priču.

U nastavku pogledajte njenu priču:

Vokabula – centar za njemački jezik Čapljina djeluje u našem gradu već godinu dana. Prije skoro 4 godine stvorili su svoj vlastiti program učenja za odrasle i djecu. Vjeruju u modernu nastavu bez puno gramatike s naglaskom na konverzaciju i stvarne životne situacije.

Često naglašavaju da se polaznik treba osjećati ugodno u učionici, što se vidi po njihovom drugačijem stilu u svemu što rade. Podučavaju znanjem i srcem i ovim putem Vas pozivaju da dođete i uvjerite se zašto je Vokabula toliko posebna.

I ne zaboravite: Njemački spaja ljude!