Novi rekordi ČA::portala: U dva dana 150.000 posjeta!

977

Čapljinski portal ponovno je pomaknuo granice kada su u pitanju posjete našem mediju. Za vikend je Čapljinski portal zabilježio rekordnu posjetu – u dva dana posjetilo nas je 150.000 posjetitelja!

Sličan trend nastavio se u ponedjeljak i utorak, kada je naš portal posjetilo oko 80.000 posjetitelja.

S ponosom možemo istaknuti kako smo u 15 dana listopada oborili sve rekorde kada su u pitanju mjesečne posjete! Naime, u ovih 15 dana portal je zabilježio preko pola milijuna posjeta, a stranice portala već su učitane više od milijun puta!

Statistika je više puta dokazala kako smo najčitanji lokalni portal u Bosni i Hercegovini, a nove brojke stavljaju nas među najčitanije informativne portale, ne samo na lokalnoj nego i regionalnoj i državnoj razini, u cijeloj BiH i regiji!

Kako ne bismo dužili sa brojkama, cjelokupnu statisku predstavit ćemo na kraju mjeseca!

* Podsjetimo, radi se o službenim brojkama Google Analyticsa!

Do tada zahvaljujemo svima vama, našim vjernim čitateljima, radi kojih i postojimo proteklih 10 godina, i koji nam svojim sugestijama, prijedlozima i kritkama dajete snagu i volju da radimo i dalje ovaj posao profesionalno te da rastemo iz dana u dan – kako u broju posjeta, tako i u kvaliteti posla koji radimo.

I dalje ćemo biti vaše prvo mjesto informiranja i jedini portal koji će prvi objaviti sve informacije sa audio, video i foto prilozima koji su vezani za Čapljinu, Hercegovinu i BiH. Rado ćemo vam pomoći u rješavanju svakodnevnih problema na koje možemo skrenuti pažnju.

Drago nam je da ste prepoznali naš portal kao primarno mjesto ne samo informiranja, nego okupljanja, dijeljenja mišljenja i diskusija svih Čapljinki i Čapljinaca iz Čapljine i svijeta.

Zahvaljujemo vam i što nas u sve većem broju pratite na društvenim mrežama – broj naših pratitelja konstantno raste i na drušvenim mrežama, kao i na YouTube platformi, gdje smo pokrenuli projekt ČA::TV, a pojedine snimke na našem YouTube kanalu imaju preko 40.000 pregleda!

Koristimo priliku također da Vam od 1.1.2020. najavimo neke novosti vezane za sadržaj koji će biti puno interaktivniji, pregledniji i sadržajniji, koji će kroz konvergenciju medija donijeti novosti, a u kojemu ćete moći svi uživati.

Do tada, čitamo se, slušamo i gledamo na Čapljinskom portalu – mjestu okupljanja svih Čapljinki i Čapljinaca!

Na kraju – hvala i svim našim klijentima, oglašivačima, koji su prepoznali naš medij kao mjesto za postavljanje svoje reklame – bez vas ne bismo mogli postići ovo što danas jesmo, stoga još jednom – HVALA!