FOTO | AUDIO | Košarkaši Čapljine idu po pobjedu u prvoj domaćoj utakmici

1537

U prostorijama košarkaškog kluba ”Čapljina” održana je press konferencija predstavnika košarkaškog kluba uoči drugog kola Premijer lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Povratnici u Premijer ligu u subotu, s početkom u 18:00 sati, dočekuju ekipu Mladosti te će bodove pokušati ostaviti na terenu.

Ove godine u stručnom stožeru nalaze se: trener Boris Džidić, pomoćni trener Amar Krpo, kapetan HKK ”Čapljina” Branislav Radak te sportski direktor Mario Jerkić.

U ime organizatora svim prisutnim obratio se Mario Jerkić, sportski direktor, koji je pozvao sve navijače da dođu u dvoranu i podrže mlade momke.

”Iskoristio bih priliku da pozdravim sve prisutne medije koji su došli na ovu press konferenciju te da pozovem sve ljubitelje košarkaše kao i naše građanke i građane da dođu u subotu u dvoranu i podrže našu ekipu u ovoj utakmici”, kazao je Mario Jerkić.

Boris Džidić, trener HKK ”Čapljina” istaknuo je kako su spremni za nadolazeću utakmicu.

”Što se tiče nas nakon izgubljenog kola u Kaknju okrenuli smo se i trenirali smo za nadolazeću utakmicu. U Kaknju nismo igrali onako kako možemo i mislili smo da možemo dobiti tu utakmicu. No, okrećemo se nadolazećem kolu, ova momčad koju imam željna je da se dokaže domaćoj publici, a siguran sam da imaju što i pokazati. Moram naglasiti da imamo puno ozljeda koje su dosta velike te bi nam publika jako puno pomogla u prvoj domaćoj utakmici Premijer lige nakon povratka”, kazao je Džidić.