Zapaljen objekt u Gabeli koji je u vlasništvu Vinka Miloševića

4286

U jutrošnjem izvještaju Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ navodi se kako su u Čapljini vatrogasci gasili požar na Tresani, gdje je gorio ugostiteljski objekt. Kako Pogled.ba doznaje iz Vatrogasne postrojbe Čapljina, radi skoro četiri sata je trajala borba protiv vatrene stihije, a ekipe su i dalje na terenu, te nadziru situaciju, piše Pogled.ba

– Još ima dima na lokaciji požara i ekipe su na terenu. Čeka se dolazak vatrogasnog inspektora koji bi trebao utvrditi što je uzrok požara. Do tada nećemo imati nikakvih dodatnih informacija – rekli su za Pogled.ba iz Vatrogasne postrojbe Čapljina.

Također, rečeno nam je kako je objekt u vlasništvu Vinka Miloševića koji je nedavno uhićen zbog sumnje za proizvodnju i promet pola tone skanka. Informacija nam je potvrđena i iz MUP-a HNŽ, gdje su nam samo kratko rekli kako su ekipe i dalje na terenu, te kako se očekuje izvještaj o događaju.

– U izvještaju kojeg smo dobili navodi se kako se radi o Ribarskom domu u Gabeli koji je u vlasništvu Vinka Miloševića – rekli su za Pogled.ba iz MUP-a HNŽ.

Naši sugovornici iz Čapljine su nam potvrdili kako se radi o objektu koji je u vlasništvu osobe koja je uhićena zbog sumnje na trgovinu drogom. Očito kako se radi o novoj epizodi sukoba nakon zapljene droge i kako će policija imati još mnogo posla oko ovoga slučaja.