ČA::portal ruši rekorde – iza nas najbolja godina u svim segmentima! Hvala 18 milijuna puta!

2904

Još jedna rekordna godina je iza nas, a pri tome mislimo na baš sve rekorde kada su u pitanju posjete, pregledi, klijenti i ostali segmenti po kojima jedan portal može bilježiti svoj uspjeh.

Čapljinski portal u 2021. godiini učvrstio je poziciju najčitanijeg lokalnog portala, ne samo u Čapljini, nego i u regiji, a prema službenoj Google Analytics statistici, Čapljinski portal najčitaniji je lokalni portal u Federaciji BiH.

Najveći broj naših posjetitelja dolazi iz Čapljine, potom iz Neuma, Stoca, Ljubuškog, Mostara, Čitluka, a zatim iz Splita, Zagreba…

Krenimo od statistike.

Naš portal zabilježio je u 2021. godini nevjerojatnih 18.415.214 učitavanja stranice! Dobro ste pročitali, skoro 18 i pol milijuna učitavanja stranice! Uz to, bilježimo i brojku 9.980.575 sesija, što je za 30% više nego u prethodnoj godini.

Zabilježili smo i rekord u pitanju broja posjetitelja koji su u istom trenutku bili online – 2.451 posjetitelj je u isto vrijeme bio na našem portalu u jednom danu u 2021. godini!

Kada su u pitanju uređaji, portal je učitavan sa čak 667.897 različitih uređaja, a većinom se radi o mobilnim uređajima.

Kada su u pitanju zemlje iz kojih je naš portal posjećivan, radi se o 170 zemalja, od kojih najviše posjeta dolazi iz BiH, zatim iz Hrvatske, Amerike, Njemačke i Srbije.

Rekordi su pali i na društvenim mrežama – Na Facebooku nas prati preko 30.000 pratitelja, doseg objava na Facebooku je prešao milijun, dok je angažman na Facebooku prešao brojku od 2 milijuna!

Na Instagramu smo prešli broju od 4.447 pratitelja, gdje je doseg objava i Storya porastao za 68%.

Padaju i rekordi na YouTubeu – trenutno na toj mreži naše videozapise prati 1.100 pretplatnika, objavljeno je preko 400 videozapisa, a ukupan broj pregleda svih videozapisa iznosi blizu milijun i pol.

Također vrijedi spomenuti da smo u 2021. godini objavili blizu 4.000 članka na portalu, od čega je velika većina vezana za područje Čapljine, a potom ostalih općina koje su u fokusu portala još od 2009. godine – Stoca, Neuma, Međugorja, Ljubuškog, Mostara, ali i cijele županije te Federacije i države, a od skoro 4.000 članka njih oko 75% je autorskih.

Sve to prepoznali su i naši klijenti, partneri, oglašivači, prije svega oni lokalni, kojima od srca zahvaljujemo na tome što nas redovito prate i što se oglašavaju na našem portalu te nam na taj način omogućuju da postojimo i radimo i dalje.

Također, hvala i svim našim klijentima i partnerima izvan Čapljine, tvrtkama, agencijama i oglašivačima, koji su prepoznali naš potencijal i našu snažnu poziciju na tržištu kako bi putem nas oglasili svoje proizvode, poslove, usluge…

U godini iza nas trudili smo se, a prema statistikama i vašim komentarima, u tome odlično i uspjevali, prvi objaviti provjerene i istinite informacije sa područa Čapljine i susjednih općina.

Trudili smo se pružiti vam i par novih projekata – poput prve čapljinske online televizije – ČA::TV, u sklopu koje smo kreirali i emisiju ”Na kavi s …” u kojoj smo ugostili sve one koji na bilo koji način rade za dobrobit naše društvene zajednice. Tu je i projekt ”Čapljina iz zraka”, koji još traje, a u sklopu kojega obilazimo sva čapljinska naselja i snimamo ih iz zraka…

Naravno, tko radi taj i griješi, tako da je i kod nas bilo grešaka, možda najviše i tipfelera, koje su naši najvjerniji čitatelji odmah primijetili i skrenuli nam pažnju porukom u inbox.

Za sami kraj ostavili smo i onaj najvažniji segment – humanitarno djelovanje, koji nam je i u protekloj godini bio vodilja – bili smo tu za sve humanitarne akcije, projekte, za sve vrste pomoći bilo kojem našem sugrađaninu, što nam i jeste jedna od glavnih misija. Na tome polju bit ćemo tu još snažnije i ubuduće!

Nećemo dužiti – hvala vam na povjerenju, hvala na praćenju, hvala vam na komentarima, sugestijama, pohvalama i kritikama i hvala što smo postali dio vaše svakodnevice i što ste nam pružili priliku da vas informiramo prvi i na provjeren i istinit način!

Na kraju, možemo Vam obećati da ćemo u 2022. godini biti još brži sa informacijama, da ćemo vam donositi još kvalitetnije fotografije, da ćemo ugostiti još veći broj gostiju u našem ČA::TV studiju čiji se radovi privode kraju, da ćemo zabilježiti još više sati leta našim dronom, da će naša ekipa biti na još više događaja, da ćemo promovirati još više mladih, talentiranih, sposobnih pojedinaca koji su to zaslužili, te da ćemo biti tu za sve one kojima je bilo koja vrsta pomoći potrebna.

Vama u 2022. godini želimo prije svega puno zdravlja, a potom sreće i uspjeha na svim poljima.

Sigurni smo da će Čapljinski portal i dalje biti vaše prvo mjesto informiranja i oglašavanja te da ćemo i dalje biti dio vaše svakodnevice, jer, kako reče jedan naš čitatelj – ”Vi ste zaista portal kojemu se vjeruje”.

Uredništvo ČA::portala