FOTO | Donatorska večer HNK Čapljina: Prikupljana sredstva za rad kluba

3012

Hrvatski nogometni klub Čapljina već tradicionalno organizirao je donatorsku večer pod nazivom ”Izgradimo zajedno vašu i našu sportsku budućnost”.

Ovogodišnja donatorska večer održana je u svečanoj dvorani ”Storia” u Tasovčićima.

Na večeri su se, pored nogometaša, dužnosnika kluba i njihovih sportskih radnika, okupili i sponzori i prijatelji kluba, koji su dali donacije za nastavak rad kluba u nadolazećem razdoblju.

Predsjednik kluba HNK ”Čapljina” u ovogodišnjem govoru zahvalio se svima koji su na bilo koji način podržali rad kluba.

”Odmah na početku htio bih se zahvaliti svim ljudima koji su na bilo koji način u ovoj godini pomogli rad kluba HNK ”Čapljina”. S obzirom da sljedeće godine neću imati priliku govoriti na ovoj pozornici, moram se zahvaliti svojim roditeljima koji su imali dobre živce da me trpe dok sam bio u klubu. Zahvalio bih se i gradonačelniku za svaku kritiku, za svaku pohvalu i za svaki razgovor koji smo imali i svima vama koji ste podržavali klub na bilo koji način. Također jedno veliko hvala ide svim roditeljima koji su vozili našu djecu, dolazili na utakmice, bodrili nas i podržavali u radu. Veliko hvala gospodarstvenicima, znamo u kojim vremenima živimo i kako je teško. Svi ste nas primili na razgovor i pomogao na bilo koji način i ovim putem jedno veliko hvala”, kazao je Zoran Prskalo, predsjednik kluba HNK ”Čapljina”.

Cijena ulaznice iznosila je 100 KM za muškarce, a 50 KM za dame, a tijekom večeri održana je i bogata tombola.

Kadeti Čapljine nalaze se na prvom mjestu ljestvice nakon završenog prvog dijela polusezone, a njihov trener Davor Jelčić jako je zadovoljan svojim dečkima.

”Odigrali smo 10 kola u jakoj konkureniciji, imamo osam pobjede i dva neriješena rezultata te smo ostali bez poraza u ovom dijelu prvenstva. Primili smo tri pogotka, a dali smo 26 i mislim da to samo po sebi govori o kakvoj ekipi se radi. Ova ekipa se stvarala pet godina, uzeo sam ovu ekipu od predpionira, išli smo korak po korak te se sav trud i rad isplatio. Nadamo se da ćemo i u drugom dijelu polusezone ostati prvi te da ćemo ići u doigravanje za prvaka Federacije te se trudit da naš grad predstavimo u najboljem mogućem svjetlu”, zaključio je Jelčić.

Za glazbeni dio donatorske večeri pobrinuli su se DUO Jelena i Nino.