Ivelja: Moramo se zdravstveno konsolidirati da bi odigrali najbolje što možemo

426

S obzirom da su u teškom rasporedu koji ih je ubacio u krug utakmica sa članovima ABA lige (prvog i drugog ranga), za košarkaše Čapljine je jako važan susret 8. kola Lige 12 s Bratuncem protiv kojeg igraju u nedjelju (19 sati).

Sudari s ekipama koje su sastavile momčadi za viši rang predstavljaju lijep izazov i motiv za nadmetanje, ali objektivno ipak nisu dueli u kojima bi se momčad trenera Borisa Džidića mogla previše bodovno okoristiti. Zato sljedeći meč ima posebnu važnost.

– To nam je možda najbitnija utakmica dosad. Pošto igramo protiv jake i iskusne ekipe na svom terenu, moramo dati sve od sebe da pobijedimo. Ne bih htio nametati nikakav pritisak, ali moramo se zdravstveno konsolidirati da bi odigrali najbolje što možemo, kaže krilni centar Čapljinaca Vladimir Ivelja.

U utorak je Čapljina poražena u Aleksandrovcu od Igokee sa 73:59.

– Na trenutke smo djelovali dosta dobro, bolje nego u prethodnim utakmicama, a onda smo također u pojedinim trenucima imali određene greške. Uvijek može i mora bolje. Imamo dosta prostora za napredak, dodao je Ivelja.

Najveći problem Čapljinaca je što u posljednje vrijeme imaju dosta problema s virozom i ozljedama. To je ekipa koja ionako nema širok roster tako da svaki pojedini izostanak predstavlja nenadoknadiv gubitak.