Biramo naljepše blagdanski uređeni objekt u Čapljini!

2450

Čapljinski portal odlučio je ove godine održati izbor najljepše blagdanski uređenog objekta u Čapljini.

Veliki broj objekata već je počeo s uređenjem interijera i eksterijera, a kao nagradu za njihov trud odlučili smo uvesti ovaj izbor.

Svim objektima, bilo da se radi o uredu, kafiću, restoranu, fitness centru ili bilo kojoj drugoj vrsti objekta, dajemo priliku da predstave svoju kreativnost putem portala, a oni najbolji bit će nagrađeni.

Način izbora će biti takav da ćemo fotografije svih objekata objaviti u Facebook album na našem portalu, a fotografija objekta koji skupi najviše lajkova donijet će objektu ovu prestižnu titulu.

Naravno, tu će biti i nagrada – prigodan poklon redakcije Čapljinskog portala.

VAŽNA NAPOMENA: Objavit ćemo maksimalno pet fotografije po objektu, a fotografije koje dostavite ne moraju biti Vaše – možete nominirati neki objekt za ovu nagradnu igru i kao njegov posjetitelj!

Fotografije Vašeg objekta, kao i fotografije objekta koji želite nominirati za ovu nagradu, možete poslati na capljinski.portal@gmail.com, u Facebook inbox našeg portala, u Instagram inbox našeg portala, kao i na Viber ili WhatsApp redakcijskog mobitela (063/808-889) uz osnove podatke – naziv i vrstu objekta (Npr. ”XXX” – restoran).

Fotografije možete slati do 10. prosinca, kada će biti objavljene u galeriji na našoj Facebook stranici, a sretnog dobitnika izvlačimo 15. prosinca u večernjim satima.

Sretno svima!