Čapljinske Viber stickere preuzelo više od 1.000 korisnika!

1721

U samo 24 sata Viber stickere sa simbolima Čapljine, koje je izradio Čapljinski portal, preuzelo je više od 1.000 korisnika!

Korisnici su stickere počeli preuzimati odmah nakon objave vijesti, a za samo 24 sata tisuću korisnika već je imalo prve čapljinske Viber stickere na svojim mobitelima.

Podsjećamo, Viber stickeri sa simbolima Čapljine su besplatni i možete ih preuzeti odmah klikom OVDJE.

Čapljinski portal, najčitaniji lokalni portalu BiH i lider u polju lokalnih portala u državi, trudi se svojim korisnicima pružiti novitete, ukorak s vremenom u kojemu živimo.

Prijateljima s kojima se dopisujete tako možete poslati stickere sa lokacijama u Čapljini, pozvati ih na kavu ili u šetnju, pokazati odakle ste zapravo, gdje je Troja i zašto je upravo Čapljina u Vašem srcu.

Napominjemo kako su ovo prvi stickeri Čapljine na Viberu ikada izrađeni te kako naša ekipa iz IT odjela portala već radi na izradi novih stickera i animiranih stickera.

Proteklih 10 godina, koliko postojimo i djelujemo, prvi smo snimili Čapljinu iz zraka, prvi smo uradili noćne fotografije Čapljine, prvi smo fotografirali Čapljinu za virtualnu šetnju… pružajući tako našim čitateljima, pored informacija, nova korisnička iskustva.

Također, na najpozitivniji smo način ispromovrali Čapljinu u digitalnom pogledu i na društvenim mrežama te u online svijetu općenito.

U 2019. godini postali smo lider na polju lokalnih portala u državi, a naš YouTube kanal u ovoj godini, odnosno videozapisi koje objavljujemo, imali su preko 500.000 pregleda, što je potvrdilo naše nastojanje da postanemo i prva online čapljinska televizija.