Hotel ”Mogorjelo” otvara vrata na proljeće!

4497
Hotel Mogorjelo u Čapljini

Hotel ”Mogorjelo”, objekt po kojemu je Čapljina zadnjih 40 godina prepoznata u cijelom svijetu, vrata će otvoriti u travnju ove godine, doznaje ekskluzivno Čapljinski portal.

Potvrđena je tako informacija koju smo objavili u listopadu da će simbol Čapljine ponovno otvoriti vrata svim gostima, turistima i posjetiteljima.

”Ovih dana kreću radovi na uređenju samog objekta. Do sada je riješena sva potrebna dokumentacija i mogu vam potvrditi da će dolaskom sunačnih dana i proljeća oživjeti i ovaj hotel”, potvrdio je  za Čapljinski portal jedan od suvlasnika hotela.

Stanovnici Čapljine s radošću su dočekali ovu vijest, jer, kako kažu, ne radi se samo o ugostiteljskom objektu, nego i simbolu Čapljine koji puno znači za kulturni i društveni život grada.

Podsjetimo, hotel ”Mogorjelo” zatvorio je vrata u prosincu 2018. godine, a zbog promjene u vlasničkoj strukturi i nemogućnosti dogovora hotel već godinu dana zjapi prazan.

Ponovnim otvaranjem hotela ugostiteljska ponuda u Čapljini, posebno kada su u pitanju smještajni kapaciteti, dobit će novu dimenziju, a ne treba zaboraviti kako će hotel ponovno biti mjesto okupljanja, odnosno promocija knjiga, izložbi, koncerata, ali i svečanih okupljanja poput svadbi, krštenja, rođendana…

Zatvoren hotel “Mogorjelo”