FOTO/VIDEO | Slatki ”Ferraro bar”: Svi su ludi za najboljim palačinkama u gradu

6147

Otvorenje slatkog kutka ”Ferrero bara” u središtu grada sretna je vijest za sve goste koji prema palačinkama gaje veliku ljubav.

Novootvoreni palačinka bar već prvu večer privukao je veliki broj ljudi, pa su tako svi gosti, od onih najmlađih do najstarijih, uživali u rapsodiji okusa novih palačinki u Čapljini.

Osim slasnih zalogaja, kada je riječ o Coffee&Crepes ”Ferraro baru”, njihov interijer detaljno je isplaniran kako bi gostima bilo što ugodnije te kako bi mogli uživati u obroku u svako doba dana.

Ono što ovaj bar čini posebnim jeste ponuda od preko 40 vrsta slatkih palačinki te preko 20 vrsta slanih palačinki.

Svi su poludjeli za najboljim nazivima palačinki, a neka od njih zovu se: Severina, Lidija Bačić, Diletta Leotta, Monica Bellucci, Messi, Luka Modrić, Ronaldo, Brad Pitt, Tom Cruise i brojne druge.

Uz malo vlastite kreativnosti moguće je osmisliti svoju idealnu palačinku, čiji ćete okus zasigurno pamtiti do sljedećeg posjeta ovom palačinka baru.

Dizajn palačinki u skladu je s uređenjem prostora – detalji su jako važni i nema mjesta nemaru, što za rezultat ima uživanju u obroku čak i prije kušanja, kako se u narodu kaže ”na prvi pogled”.

Radno vrijeme Coffee&Crepes ”Ferraro bar” je svakim danom od 07:00 do 23:00 sati, dok kuhinja ovog bara radi od 9:00 sati.

Ukoliko želite naručiti svoju palačinku za ponijeti, to možete uraditi pozivom na broj telefona 063/840-800. 

Jedan pogled je dovoljan da Vam ”pocure sline” od ovih slasnih palačinki.