Prce: Igrali smo protiv vrhunske ekipe, koja je objektivno bolja od nas

1147

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Trondheimu je poražena od domaće reprezentacije Norveške s 32:26 (17:12), u 1. kolu Europskog prvenstva, koje se pored ove zamlje još igra u Austriji i Švedskoj.

Najbolji pojedinac u redovima bh. momčadi 39-godišnji veteran Nikola Prce iz Čapljine, koji je Norvežanima postigao sedam pogodaka, od kojih šest u prvom poluvremenu, nakon susreta je izjavio da je bh. reprezentacija mogla ostvariti i bolji rezultat i bolje proći ovom susretu.

”Znali smo da ako pogriješimo da će to protivnik kazniti golom te da su Norvežani jaki u tranziciji. To se uporavo i dogodilo. Igrali smo protiv vrhunske ekipe, koja je, da se ne lažemo, bolja od nas. Ipak, ostaje trunka žalosti da smo mogli odigrati i bolje”, kazao je Prce.

Sljedeći protivnik Portugal, s kojim se BiH sastaje u nedjelju, u petak je senzacionalno pobijedio Francusku s 28:25.

Prce smatra da je Portugal ekipa koja im više leži.

”Mislim da protiv njih možemo i bolje igrati. Idemo se boriti. Prošla je prva utakmica, trebamo spustiti euforiju”, rekao je Prce.

Susret 2. kola skupine D Bosna i Hercegovina – Portugal igra se u nedjelju, u nedjelju, 12. siječnja, od 16:00 sati također u Trondheimu.