”Studio B” Čapljina: Jedinstvene pozivnice i tiskani materijali za vjenčanja!

1741

Moguće je da su vaši gosti već čuli da se sprema vjenčanje, ali tek kad prime svoju pozivnicu znat će da su pozvani i na kakvu vrstu proslave su pozvani. Za vjenčanje se pripremaju i mladenci i gosti, pa zato vjenčani bonton nalaže da pozivnice za vjenčanje sadrže sve važne informacije o danu, vremenu i mjestu vjenčanog obreda i svečane večere.

Osim osnovnih informacija, ako želite ili smatrate za vas posebno bitnim, na pozivnice možete uključiti i dodatne informacije (dress code, kontakt za potvrdu dolaska, web stranicu restorana, link na mapu i sl.).

Ipak, dobre pozivnice za vjenčanje, svojim izgledom – grafičkim dizajnom, stilom pisanja, kvalitetom papira ili bojom tiska i dodatno opisuju nadolazeću proslavu. Ovo je osobito važno ako priređujete moderno vjenčanje ili netradicionalnu proslavu kakvu vaši gosti ne očekuju ili nisu navikli. Uz dobre pozivnice za vjenčanje bit ćete pošteđeni nepotrebnih pitanja, ali i izbjeći nesporazume i nelagodu.

Studio B design+print Čapljina ima puno iskustva s pozivnicama. Mi znamo koje su najbolje prakse i rokovi slanja pozivnica, a imamo i bogatu bazu različitih tekstova za pozivnice, u više stilova. Osim što imamo najbolji izbor pozivnica vrhunske kvalitete, njegujemo i individualni pristup, pa znamo gdje i kako za vaše vjenčanje dizajnirati personalizirane logotipe – inicijale, grbove ili čak čitave pozivnice, sve prilagođeno stilu vašeg vjenčanja.

Mi ispunjavamo svaku vašu želju i ideju. Osim pozivnica za vjenčanje, nudimo i ostali tiskani materijal, koji može biti stilski usklađen sa svim ostalim vjenčanim elementima, poput izrade automobilskih tablicaza vjenčanje”, ističu iz ”Studia B” Čapljina.

Uz sve navedeno, prednost ovog Studia je i pristupačnost te brzina izrade i isporuke!

”Neka Vaše zajedničko životno putovanje započne sa nama, jer jedinstvene pozivnice su za jedinstven par”, ističu iz ”Studia B” Čapljina.

Više detalja možete dobiti na Facebook stranici , kao i pozivom na broj mobitela 063/803-250.