FOTO | Pogrebne usluge ”Zubac” od ove godine i u Čapljini

3704

Cvjećarnica ”Maslačak” u Čapljini djeluje već šest godina a u široku lepezu svojih usluga ”Maslačak“ je dodao i pogrebne usluge.

Naime, u sklopu cvjećarnice ”Maslačak” u Čapljini od ove godine djeluje poduzeće za pogrebne usluge ”Zubac”, koje je obiteljsku tradiciju dugu 20. godina u Pločama (RH) proširilo i u BiH, točnije u Čapljinu.

Djelatnost ovog pogrebnog poduzeća jeste kompletna organizacija pogreba a cijelu uslugu pružaju sa cvjećarnicom ”Maslačak”.

”Uz iskustvo koje smo stjecali u pogrebnom poduzeću Zubac u Pločama u mogućnosti smo vam pružiti apsolutnu podršku u najtežim trenucima i olakšati vam kompletnu organizaciju”, ističu iz ovog pogrebnog društva.

Vrijedi istaknuti kako pogrebno poduzeće ”Zubac”, uz standardne pogrebne usluge, vrši uslugu prijevoza pokojnika u inozemstvo i iz inozemstva a uz sve to na jednom mjestu vrši se kompletna usluga organizacije pogreba.

Cvjećarnica ”Maslačak” dio je ove priče koja pomaže oko organizacije pogreba, a više informacija o samoj organizaciji pogreba možete dobiti na brojeve mobitela +387/63-321-243 i +387/63-517-708.

”Svaku smrt doživljavamo kao gubitak nekog svog voljenog i dragog te se tako odnosima prema cijeloj obitelji i pokojniku”, zaključuju iz pogrebnog društva ”Zubac”.