U Čapljini prezentacija ”Kako osigurati investiciju za svoje poslovanje”

1261
Pogled na Čapljinu iz zraka - studeni 2018

Udruga ”Pravi put” Grude zajedno sa Fondacijom ”Mozaik Sarajevo organizira jednodnevnu prezentaciju Čapljini na temu ”Osiguraj investiciju za svoje poslovanje ili poslovni model u razvoju!”.

”Imati dobru poslovnu ideju uvijek je prvi korak za ulazak u svijet poduzetništva.  Za ostati i uspjeti u tom svijetu, ideju je potrebno realizirati, a startup poduzeća i mladi poduzetnici često se suočavaju s nedostatkom neophodnih resursa”, ističu organizatori.

Kako doći do toliko potrebne podrške investitora? Naime, Fondacija Mozaik Sarajevo u suradnji s Udrugom Pravi Put Ledinac Grude, organizira prezentaciju programa kroz koji je omogućena podrška investitora poduzetnicima.

Podrška investitora podrazumijeva investiciju do 40.000 KM, razvoj prodaje, računovodstvene i pravne usluge te stručnjake, koji će doprinijeti rješavanju određenih poslovnih problema:

– Postojeće biznise (obrt ili d.o.o.), čiji promet ne prelazi 50.000 KM, koji su u potrazi za dodatnim ulaganjima (kapitalom) i drugim resursima (konzultantske podrške);
– Poslovnim idejama koje nisu pravno-formalno registrirane (start-up), a koje već imaju proizvod/uslugu spreman za tržište.
– Ovo mogu biti pojedinci koji su završili neke programe obuke iz poduzetništva i žele da pokrenu biznis te startup timovima koji nisu formalno registrirani, ali imaju proizvod ili uslugu spremnu za izlazak na tržište.

Tijekom prezentacije, predstavnici Fondacije Mozaik dat će odgovore na pitanja vezana uz uvjete investiranja, sustava podrške i rokova.

Sudjelovanje na prezentaciji dovoljno je potvrditi popunjavanjem dolje preko googla formsa,  a za dodatna pitanja svi zainteresirani se mogu obratiti na email adresu: pravi.put.udruzenje@gmail.com

Svi prijavljeni će biti obaviješteni o točnom datumu, lokaciji, i vremenu održavanja ove prezentacije.

EDUKACIJA JE BESPLATNA!

PRIJAVE OBAVEZNE na linku ovdje.