FOTO | Učenici Srednje škole Čapljina proslavili Valentinovo

1732

Proslava Valentinova postala je tradicija učenika i djelatnika Srednje škole Čapljina.

Tako su i ove godine mnoštvom radionica obilježili Valentinovo – Međunarodni dan ljubavi koji se u cijelom svijetu slavi 14. veljače.

Na izbornoj nastavi učenici su s profesoricom Ivanom Jerković izrađivali ukrase u obiku srca kojima su ukrasili školski prostor na oduševljenje učenika i profesora.

Profesorica Mirela Falak s učenicima je ukrasila školsko predvorje gdje je upriličena prigodna priredba u čast ovog dana, a projekciju za Valentinovo pripremila je pedagoginja Dijana Ivanković.

Recitatorska sekcija s profesoricom Adrianom Raič i profesorom Šimom Doko pripremila je prigodne recitacije: pjesme Annabel Lee (Edgar Allan Poe) koji je interpretirala Iva Lucija Borovac.

Josip Goluža pročitao je pjesmu Povratak (Antun Branko Šimić), a David Čuljak napisao je pjesmu ”Ljubav u predvečer”, koju je interpretirao Ivan Dugandžić.

Iz navedenih izvedbi mjerili smo se kako trebamo biti odvaženi u namjeri da pokažemo i dokažemo svoju ljubav.

Članovi dramske sekcije s profesoricom Anom Falak odvažili su se snimiti spot za pjesmu ”Ti si moja prva ljubav”, koju je otpjevao školski zbor.

Projekciju spota u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Nora Nikolić i Ante Kordić učenici i profesori pratili su na projekcijom platnu.

Nakon upriličene priredbe učenici i profesori Srednje škole Čapljina bili su složni kako su sreća, zadovoljstvo i nasmijana lica pokazatelji kako je sve lijepo kada je ”Ljubav u zraku” te da se tradicija obilježavanja Valentinova svakako treba nastaviti.