Studio B pomoći će Vam da kroz vizualni identitet unaprijedite poslovanje

1817

Prisjetite se prvog puta kada ste upoznali svog partnera/icu ili svog šefa/icu, kolege… Prisjetite se tog prvog dojma i snage tog dojma. Je li bio točan? To i nije toliko važno.

Važnije je koliko je snažan i koliko vam je trebalo da promijenite mišljenje o nekom, mišljenje koje nastaje u svega 7 do 30 sekundi. Prvi dojam se kod upoznavanja ljudi temelji na više elemenata. Jedan od njih je vizualni podražaj ili izgled. Slično je i sa tvrtkama, a njihov vizualni podražaj nazivamo vizualni identitet.

Vizualni identitet možemo definirati kao skup svih vizualnih obilježja tvrtke koja su stabilna kroz vrijeme, konzistentna i prepoznatljiva. Tvrtka ih predstavlja kao svoja, ona predstavljaju tvrtku i tvrtka njih. Brojni su aspekti dobrog vizualnog identiteta, a kao najvažniji se najčešće navode originalnost, prepoznatljivost i pamtljivost.

Ako trebate nekoga tko će Vam profesionalnost kreirati vizualni identitet Studio B design+print Čapljina pravo je mjesto za Vas!

Studio B tu je za Vas za izradu posjetnica, kuverti, memoranduma, poslovnih mapa, pozivnica i promotivnog materijala (leci, brošure, prospekti, katalozi, plakati, olovke, upaljači, …)

Studio B svojim grafičkim rješenjima stvara umjetnost na svojim tipografijama, ilustracijama, fotografijama i svim ”vizualnim komunikacijama”, a koje Vašu misao pretvaraju u vizualnu poruku.

Ukoliko želite stvoriti ili pak osvježiti vizualni identitet Vaše tvrtke stojimo Vam na raspolaganju sa idejama , savjetima i rješenjima.

Dakle, u Studiu B možete dobiti:

  •  Moderni dizajn
  •  Tisak: pozivnice za svadbe, vizitke, letci, posteri, naljepnice…
  •  Sve vrste reklama
  •  Folije za prozore
  •  Majice, upaljaače…

Studio B design+print stvara prostor za Vaše ideje.

Za sve upite kontaktirajte nas 063-803-250 / studiob.designprint@gmail.com ili putem Facebook profila ili Instagram profila.