FOTO | U potpunosti završen mural za Vinka Ćemeraša

2512

Vinko Ćemeraš, mladi pjevač iz Čapljine, prvi muški pobjednik treće sezone show-a ”The Voice Hrvatska”, u ulici Braće Radića dobio je mural.

Nakon što su mu njegovi prijatelji priredili poseban doček u caffe baru ”Time”, odlučili su još nešto napraviti za mladića koji nas je sve učinio ponosnim.

Vinko je svojim pjevanjem i nastupima Čapljinu predstavio u najboljem mogućem svijetlu i zaslužio je da jednu zgradu krasi njegov mural.

Ćemeraš je za Čapljinski portal izjavio kako je sliku, koju su uzeli za oslikavanje murala, naslikao njegov mentor Davor Gobac.

”Prije samog finala morali smo snimiti prilog za TV. Gobac je došao na ideju da mi sjedimo u opuštenoj atmosferi, a da me on crta. Tijekom razgovora s novinarima i snimateljima, on je nešto nacrtao i počeo bojati moju sliku, no nije bio zadovoljan s tim. Kad smo završili snimanje rekao je da će to baciti, no ja sam htio ponijeti tu sliku. Davor je istu ponio sa sobom i navečer u 22:00 sata poslao mi je poruku u kojoj je bila dovršena slika. Napisao mi je ”Evo je Vinkec Šampionu”. Osim toga istaknuo je kako ću na jednoj ruci imati četiri prsta, ali da to nije namjerno”, kroz smijeh je istaknuo Vinko za Čapljinski portal.

Oslikavanje murala trajalo je cijela dva dana. Radovi farbanja zida započeli su jučer u prijepodnevnim satima, a navečer uz druženje i glazbu, ekipa je dovršila crtanje.

Svi prolaznici jutros su mogli vidjeti kako Vinkov mural poprima svoje konture, dobiva boje, a mural u potpunosti izgleda ovako.

Čapljinski portal od slikara doznaje kako će se još ukrašavati zid na kojem se nalazi Vinkov portret.

U potpisu slike stoji ”Za Vinka Šampion” u potpisu Gobac 2020.