VIDEO | Mlada Čapljinka u show-u ”Ja_blogerica”

2538

Najmlađa natjecateljica zabavnog TV show-a ”Ja blogerica” dolazi iz Čapljine, a riječ je o Magdaleni Milošević (18).

Nakon audicije, u kojoj je sudjelovao veliki broj djevojaka iz cijele Federacije Bosne i Hercegovine, Magdalena je izborila svoje mjestu među 10 najboljih.

U ovom show-u radi se o prikazivanju života blogerica i influencera te se razgovara kako zapravo društvene mreže utječu na sve ljude u 21. stoljeću.

Sve djevojke, tijekom svog boravka u Sarajevu, imale su 20. izazova te su se borile da osvoje titulu pobjednice.

U svom predstavljanju Magdalena je izjavila: ”Ja sam Magdalena Milošević i dobrodošli u moj prelijepi grad Čapljinu. Veliko mi je zadovoljstvo biti dio ovog zabavnog showa”.

Prva emisija show-a ”Ja blogerica” bila je emitirana na programu Federalne televizije te će tako biti svaku narednu večer.

Od ponedjeljka do četvrtka ovaj show možete pratiti u 22:00 sata, petkom je pauza, a u subotu će biti emitiran poseban specijal.

Pogledajte i Vi kako se naša Čapljinka snašla među starijim i iskusnim djevojkama te kako je izgledao njezin put tijekom snimanja.

Vrijedi istaknuti kako ovaj show vodi Hana Hadžiavdagić – Tabaković, TV voditeljica i influencerica koju na društvenim mrežama prati preko 517. tisuća ljudi.