Brand MojSan donira 1000 madraca za potrebe smještaja oboljelih od corona virusa u BiH

600

U skladu sa aktualnom epidemiološkom situacijom glede širenja zarazne bolesti uzrokovane corona virusom, brand MojSan donira 1.000 madraca za potrebe smještaja oboljelih od corona virusa u BiH.

Ovaj brand obavještava javnost kako će aktivno sudjelovati u uspješnom riješavanju nastale krize.

Smatraju kako je obzirom na tešku situaciju, u kojoj smo se svi zajedno našli, vijesti ovog tipa pozitivno osvježenje za stanovnike BiH.

Na raspolaganje su stavili njihove proizvodne kapacitete, za potrebe osiguranja madraca u svrhu smještaja oboljelih na području Bosne i Hercegovine.

Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o. – brand MojSan će u skladu sa potrebama od strane potrebnih, u roku od 48 sati od trenutka potvrde, u vidu DONACIJE osigurati madrace u količini i karakteristikama prema navedenim stavkama.

  • Madrac 200×90 = 1.000 komada
    – pjena PN2535
    – antialergijsko teškogorivo platno
    – patentni zatvarač

”Madrac koji smo u prilici isporučiti zadovoljava sve kriterije za gore spomenute namjene sa navedenom specifikacijom. Okvirna vrijednost ukupne donacije koju stavljamo na raspolaganje je cca 50.000,00 KM”, ističu iz branda ”MojSan”.

Ova tvrtka sudjelovala je u nizu projekata društveno odgovornog djelovanja te je i ovo jedna u nizu sličnih aktvnosti. Sada, u funkciju a za korist cijele društvene zajednice stavili su njihove proizvodne, financijske i ljudske kapacitete u skladu sa maksimalnim mogućnostima.

Preraspodjelu i korespondenciju za potrebe Federacije BiH, Republike Srpske i Brčko Distrikta vrše u skladu sa nadležnim Koordinacijskim tijelom BiH u službi zaštite ljudi i materijalnih dobara od prirodnih nesreća.