FOTO | Vidić obišao institucije i zahvalio onima koji se borbe s korona virusom

2608

Zapovjednik Kriznog stožera Grada Čapljine i čapljinski gradonačelnik Smiljan Vidić obišao je u srijedu institucije koje su na izravnoj usluzi građanima.

”U ovom jeku pandemije koronavirusa koji je eskalirao u cijelom svijetu, zapovjednik Kriznog stožera Civilne zaštite grada Čapljine i gradonačelnik dr. Smiljan Vidić obišao je institucije koje su izravno uključene u mnoge radnje koje Stožer nalaže”, ističe se u priopćenju Grada Čapljine.

Vidić je obišao je Crveni križ, Dom zdravlja i Civilnu zaštitu i Profesionalnu vatrogasnu postrojbu Čapljine.

”U razgovoru s volonterima i djelatnicima još su jednom prezentirane sve mjere kojih se trebamo pridržavati, a upravo su naši volonteri i djelatnici spomenutih institucija izravno povezani s građanima i služe na usluzi građana. Gradonačelnik Vidić se na licu mjesta uvjerio u funkcioniranje sustava i pridržavanje naredbi Kriznog stožera”, stoji u priopćenju Grada Čapljine.

Navodi se i kako je ”epidemiološka situacija u gradu Čapljini , na sreću svih nas, zadovoljavajuća i nema potvrđenih slučajeva oboljelih od korona virusa”.

”Stožer civilne zaštite Grada Čapljine je poduzeo mnoge mjere u sprječavanju širenja virusa, a sve u cilju zaštite svojih sugrađana te još jednom poziva sve građane da se pridržavaju mjera i zapovjedi”, zaključuje se u priopćenju Gradske uprave Grada Čapljine.