Dragi čitatelji, hvala vam DVA MILIJUNA PUTA!

2586

Još jedan rekordan mjesec je iza nas kada su u pitanju posjete koje bilježimo na Čapljinskom portalu.

Ovoga puta nećemo pisati sve brojke segment po segment.

Napomenut ćemo samo smo oborili sve rekorde u jednom mjesecu – broj učitavanja stranice (preko 2 milijuna puta), broj posjeta (preko milijun puta), broj korisnika online u istom trenutku (1.915), broj različitih uređaja na kojima je učitavan portal (484.891)…

Ovako je izgledao graf učitavanja stranice u ožujku (od 1. do 31. ožujka):

Rekordi su pali i na društvenim mrežama – Na Facebooku smo za mjesec dana dobili preko 500 novih pratitelja, doseg objava na Facebooku je prešao 700.000, dok je angažman na Facebooku prešao brojku od 1 milijuna!

Na Instagramu smo prešli broju od 4.100 pratitelja, gdje je doseg objava i Storya porastao za 62%.

Padaju i rekordi na YouTubeu – videozapisi (svi) su pregledani više od 730.000 puta, dok se brojka pretplatnika približava na 500.

Također vrijedi spomenuti da smo u ožujku objavili 363 članka na portalu, od čega je velika većina vezana za trenutnu situaciju sa korona virusom na području naše općine i županije te Federacije i države, a od 363 članka 70% je autorskih članaka.

Nećemo dužiti – hvala vam na povjerenju, hvala vam na praćenju, hvala vam na komentarima, sugestijama, pohvalama i kritikama i hvala vam što smo postali dio vaše svakodnevice i što ste nam pružili priliku da vas informiramo prvi i na provjeren i istinit način!

Uredništvo