Realme putem video linka objavio dugočekivani Realme 6 i još dva vodeća pametna telefona

1371

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svijetu, objavio je dugoočekivani Realme 6 na prvom online video eventu 2. travnja.

Osim Realme 6, na tržištu se predstavio i novi Realme 6i i Realme C3.

Prethodni najbolji proizvod kompanije realme, realme 5 Pro, – Quad Camera Speed Master-, sa kamerom od 48MP predstavljao je najbolji izbor srednje klase. Sada, Realme 6, kombinira 64MP kameru sa 90hz ekranom, i postaje istinski Pro brenda Realme.

Serija Realme 5 bila je toliko popularna među mladima da je postala najbolji izbor za 18 milijuna korisnika širom svijeta. Sada je realme 6 postavljen kao novi vodeći proizvod ovog brenda, i predstavlja najbolji izbor za mlade ljubitelje tehnologije zahvaljujući svim svojim moćnim karakteristikama.

Ultra glatki display

Realme 6 sadrži 6.5-inčni 90Hz ultra glatki ekran s 90Hz osvježavanjem, što rezultira besprijekornim i glatkim vizualnim doživljajem sa svakim dodirom ekrana.

Realme 6 ima ekran koji pokriva 90,5% ukupne prednje površine pametnog telefona i time korisnicima donosi vrhunski vizualni doživljaj. Ekran je pokriven i Corning Gorilla Glass 3 radi bolje zaštite.

64MP Pro kamera

Realme 6 se takođe može pohvaliti najnovijom vodećom, ultra jasnom quad-kamerom. Posjeduje glavnu kameru od 64MP, 8 megapiksela 119 ° ultra-široki kut, macro objektiv i B&W portretnu leću. Jedan klik je dovoljan za prelazak na širokokutni način rada, omogućavajući korisnicima snimanje fantastičnih fotografija pejzaža, arhitekture i fotografija na kojima se nalazi velika grupa ljudi. Ultra-macro objektiv korisnicima će omogućiti približavanje fotografija i otkrivanje ljepote mikro svijeta sa udaljenosti snimanja od 4 cm.

Uz prateći slogan komapnije je „Dear to leap“ , Realme 6 serija stiže u Europu kako bi mladima ponudila najbolju tehnologiju s kompletnim portfolijem proizvoda koji se temelje na moćnoj tehnologiji „64MP Pro Camera. Pro Display “.

Potpuni portfolij je predstavljen 2. travnja

Pored Realme 6 uređaja, Realme 6i, novi je član obitelji Realme 6 serije sa quad kamerama. Kao nasljednik Realme 5i, Realme 6i donosi ogromne nadogradnje na području kamere, performansi i dizajna.

Kao prvi u svom segmentu, Realme 6i ima prvi svjetski MediaTek Helio G80 procesor koji će osigurati snažne i brze performanse, kako za uobičajene korisnike , tako i za korisnike koji vole da igraju igrice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

We know that many of you like unboxing videos. So here you have the #realme6 video!

Objavu dijeli realme Europe (@realmeeu)

Realme 6i se nadograđuje na 48MP AI Quad Cameru, dok realme C3 ima bateriju od 5000 mAh, 6,52 inčni HD + Mini-drop full-screen i prvi svjetski MediaTek Helio G70 vrlo snažan procesor.

O Realme

Realme je tehnološki brend specijaliziran za pružanje vrhunskih kvaliteta i modernih pametnih telefona i IoT proizvoda s najboljim dizajnom i performansama. Realme je rangiran kao 7. brend pametnih telefona na svijetu i službeno se svrstao među glavne brendove pametnih telefona prema statistikama globalnih isporuka pametnih telefona u Q3 2019.

U 2019. globalne isporuke pametnih telefona Realme dostigle su 25 milijuna sa godišnjom stopom rasta stopa od 808%, što je 1. mjesto među robnim markama pametnih telefona, čineći realme najbrže rastućom markom pametnih telefona na svijetu.

Realme proizvodi su na azijskom tržištu vrlo dobro prihvaćeni zbog svojih performansi i stila, s prekretnicom koja bilježi milijun prodanih mobilnih telefona u tri dana, samo u Indiji. Realme je sada jedan od 4 najprodavanije marke u Indiji i top 5 u Indoneziji. Na osnovu statističkih podataka iz studenog 2019. godine, Realme je postao prva od pet robnih marki pametnih teefna u Španjolskoj.

Kompanija trenutno posluje na 27 tržišta širom svijeta, a više možete doznati na www.realme.com.

Europski kanali za društvene medije:
Twitter: https://twitter.com/realmeeurope
Instagram: https://www.instagram.com/realmeeu/