FOTO | Stravična nesreća: Poginula dva mladića i dvije djevojke

11856

Četiri osobe poginule su prometnoj nezgodi koja se dogodila u četvrtak 9. travnja 2020 godine u 23:15 sati na magistralnom putu M.6.1 Livno – B. Grahovo, u mjestu Kovačić kod Livna.

U ovoj prometnoj nezgodi sudjelovali su: J.M. (1999., rođen u Livnu) upravljajući vozilom marke ” VW Golf”, a isti je smrtno stradao na mjestu prometne nezgode, kao i suvozačica S.V. (2000., rođena u Livnu).

U motornom vozilu marke “VW Golf” bili su i V.V. (2000., rođen u Livnu) i I.R. (2001., rođena u Livnu), koji su prevezeni u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su od zadobivenih ozljeda preminuli.

Drugi sudionik prometne nezgode je T.P. (1974., rođen u Livnu) koji je upravljao vozilom “Land Rover” zadobio je lakše tjelesne ozljede, a njegov suvozač I.Š. (1982., rođen u Livnu), zadobio je teže tjelesne ozljede, koje su mu konstatirane i sanirane u Županijskoj bolnici u Livnu.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, Sektora kriminalstičke policije MUP-a HBŽ i dežurni županijski tužitelj HBŽ . Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta. Daljnji operativni rad je u tijeku, navodi se u priopćenju MUP-a HBŽ.