Fizioterapija ”Sušac” od ponedjeljka, 4. svibnja, opet radi s pacijentima

1715

Nakon kraće pauze zbog zabrane rada radi pandemije korona virusa, Fizioterapija ”Sušac” od ponedjeljka ponovno kreće s redovitim radom.

Fizioterapija ”Sušac” će pacijente ponovno primati prema narudžbama, počevši od 4. svibnja 2020. godine, a naručiti se možete već danas!

”I dalje provodimo mjere dezinfekcije, a zbog novonastale situacije strogo pazimo i na upute po pitanju distance među pacijentima”, poručili su iz Fizioterapije ”Sušac”.

”Kako bi mogli ispoštovati sve upute po pitanju socijalne distance među pacijentima za termin se potrebno prethodno najaviti i usuglasiti ga s našim timom”, dodaju.

Sve upite i rezervacije termina za preglede i terapije možete izvršiti pozivom ili porukom na broj mobitela +387/63-748-988, kao i putem Facebook stranice i Instagram profila.

Fizioterapija ”Sušac” nalazi se u Ulici Gojka Šuška (preko puta Namexa).

Podsjetimo, u Fizioterapiji ”Sušac” nude usluge manualne terapije za dva dijela kralježnice, kliničkog pregleda (bez radioloških nalaza), ekstenzomata (uređaja za rastezanje kralježnice), manipulacija za vrat po Cyriaxu te epiduralne anestezije (za išijas i križobolju).

Stoga, bilo da imate bol u vratu, leđima, ramenima ili patite od nekog sličnog problema – javite se putem navedenih kanala i zakažite Vaš termin za pregled!