Pratite nas na YouTube kanalu i gledajte ČA::TV

4074

Prateći najnovije trendove u online novinarstvu, Čapljinski portal u protekle dvije godine dosta resursa ulaže u video sadržaj.

Pored video objava na Instagramu i Facebooku, najveći dio naših video objava možete pronaći na našem YouTube kanalu.

Kanal je aktivan od 2009. godine, od kada na njemu objavljujemo videozapise i priloge iz Čapljine i Hercegovine, koji je ujedno i prva lokalna online televizija pokrenuta u Čapljini te jedna od prvih u BiH.

Do sada smo objavili na stotine video zapisa, koji su pregledani skoro preko milijun puta, a broj pretplatnika je skoro 1000.

U posljednje vrijeme možete vidjeti dosta videozapisa iz zraka snimljenih dronom, a upravo tom tematikom bavi se naš serijal koji možete pratiti svake nedjelje od 20:00 sati.

Naime, u serijalu ”Čapljina iz zraka” prikazat ćemo svako naselje/selo/mjesnu zajednicu iz zraka u kadrovima kakvi do sada nisu viđeni!

Uz to, svakog tjedna objavljujemo i serijal ”Na kavi s…” u kojemu u formi podcasta razgovaramo s gostima iz domena kulture, sporta, mladim talentima, investitorima…

Kako biste mogli pratiti Čapljinsku online televiziju te dobivati obavijesti kada objavimo neki novi prilog (sukladno Vašoj želji), pozivamo Vas da se klikom OVDJE pretplatite na naš sadržaj na YouTube kanalu (besplatno je!).

Uživajte u našim sadržima, kojih će biti sve više i više! Gledamo se!