Otvarate vrata za kupce, klijente i goste? Oglasite se na ČA::portalu uz popust od 50%

1057

Veliki broj kafića i restorana sutra će otvoriti vrata za svoje kupce nakon mjesec i pol dana prisilne pauze.

Kako biste svojim dragim klijentima, poslovnim partnerima, gostima i svima koji trebaju Vaše usluge javili kada točno otvarate, što nudite i koje je Vaše (novo) radno vrijeme, Čapljinski portal omogućio je oglašavanje uz veliki popust!

Kao društveno odgovorna tvrtka, svjesna gospodarske krize uzrokovane korona virusom, u ovim kriznim vremenima odlučili smo za 50% sniziti cijene za sve one koji se odluče oglašavati putem Čapljinskog portala u vidu PR članka.

Ponuda sadrži
1. Objavu PR članka u rubrici PROMO (Informacija o datumu i satnici otvaranja, poveznica na web i fb stranicu, jedna fotografija objekta)
2. Dijeljenje članka na našoj Facebook stranici
3. Obavijest putem Instagram story-a.

Prvi klijenti već su iskoristili ovu ponudu!

Kako izgleda ovaj vid oglašavanja možete vidjeti na ovom primjeru klikom OVDJE.

Nemojte čekati – iskoristite ovaj veliki popust i oglasite se na Čapljinskom portalu – najčitanijem lokalnom informativnom portalu u državi koji je u travnju imao preko 2,5 milijuna učitavanja stranica, preko 1,5 milijuna posjeta, a koji na Facebook stranici prati 25.000 pratitelja, na Instagram stranici 4.000 pratitelja, na YouTube kanalu 560 pretplatnika…

Javiti se možete u inbox na Facebooku i inbox na Instagramu, e-mail adresu: capljinski.portal@gmail.com te putem poruke na Viber i WhatsApp na broj 063/808-889!