Realme 6 Pro u prodaji širom EU od 29. svibnja

602

Realme, najbrže rastuća marka pametnih telefona objavljuje kako će Realme 6 Pro biti dostupan u prodaji širom EU od 29. svibnja.

Realme 6 Pro: Šest kamera i Pro zaslon

Novi Realme 6 Pro kombinira 90Hz zaslon, dvostruku selfie kameru ugrađenu u ekran i 30 W tehnologiju brzog punjenja. Realme 6 Pro pokreće Qualcomm Snapdragon 720G procesor, posjeduje šest kamera, te napredniju tehnologiju od konkurencije u svom cjenovnom aspektu, postajući telefon sa 6 kamera sa najboljom vrijednošću.

Realme 6 Pro dolazi s FHD + rezolucijom 2400x1080P i 6,6-inčnim 90Hz ultra glatkim zaslonom i sa 90Hz osvježavanjem za poboljšani vizualni doživljaj. Sa 90,6% omjera zaslona i tijela, ekran je pokriven i Corning Gorilla Glass 5 za bolju zaštitu. Također dolazi sa funkcijama kao što su “punch hole” efekt svjetlosti, tehnologijom zaštite očiju, prilagodbu boje po želji korisnika i OSIE.

Realme 6 Pro takođe dolazi sa Sony širokokutnom dvostrukom glavnom kamerom od 16MP sa IMX471 + 8MP 105 ° super širokokutnom kamerom. Doseg snimanja je 2,5 puta veći nego prije uz dodatak “Edge Deformity Correction”, te može prepoznati lica i automatski optimizirati konture lica.

Realme 6 Pro također se može pohvaliti najnovijim vodećim, ultra jasnim četveročlanim postavkama koje čine 64MP glavna kamera, 12MP 20x teleobjektiv sa hibridnim zoom-om, 8MP 119 ° ultra širokokutna kamera i makro objektiv.

Zasnovan na Nightscape 2.0, realme 6 Pro sadrži Nightscape 3.0 koji je poboljšan režimom stativa i Ultra Nightscape tehnologijom.

Sa nedavno nadograđenom 30W tehnologijom brzog punjenja, Realme baterija od 4300mAh može se u potpunosti napuniti u roku od 60 minuta. Čak i dok igrate zahtjevne igre, tehnologija brzog punjenja od 30 W može napuniti do 62% u samo 60 minuta.

Realme 6 Pro bit će dostupan u dvije boje Lighting Blue i Lighting Orange sa konfiguracijom od 8GB + 128GB.

O Realme brandu

Realme je tehnološki brand specijaliziran za pružanje vrhunskih kvaliteta i modernih pametnih telefona i IoT proizvoda s najboljim dizajnom i performansama.

Realme je rangiran kao sedmi brend pametnih telefona na svijetu i službeno se svrstao među glavne brendove pametnih telefona prema statistikama globalnih isporuka pametnih telefona u Q3 2019.

U 2019. godini globalne isporuke pametnih telefona Realme dostigle su 25 miliona sa godišnjim postotkom rasta od 808%, čime zauzima prvo mjesto među robnim markama pametnih telefona, čineći Realme najbrže rastuću marku pametnih telefona na svijetu.

Od svog predstavljanja na Azijskom tržištu, Realme proizvodi su vrlo dobro prihvaćeni zbog svojih performansi i stila, sa prekretnicom od milion prodanih mobilnih telefona u tri dana, samo u Indiji.

Realme je sada jedan od četiri najprodavanije marke u Indiji i top pet u Indoneziji. Na osnovu statističkih podataka iz studenog 2019. godine, Realme je među top pet najprodavanijih robnih marki pametnih telefona u Španjolskoj.

Ova tvrtka trenutno posluje na 27 tržišta širom svijeta.

Realme BiH Instagram : https://www.instagram.com/realme.ba/