Predsjednik Odbojkaškog saveza BiH posjetio Čapljinu

1648

Predsjednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine Alija Fatić boravio je u radnoj posjeti Čapljini.

Fatić je posjetio predsjednika Odbojkaškog saveza Federacije BiH i direktora Europskog natjecanja za juniorke u Bosni i Hercegovini Miloša Jelčića.

Fatić i Jelčić razgovarali su o aktualnoj situaciji koja je zadesila sport u BiH, sa posebnim naglaskom na organizaciju Europskog prvenstva u odbojci kojemu je Bosna i Hecegovina domaćin zajedno sa Hrvatskom.

”Bosna i Hercegovina će ugostiti finale u Zenici i za to se već dugo spremamo. Pandemija korona virusa puno je toga poremetila, pa smo se danas sastali kako bismo razgovarali o detaljima organizacije, s obzirom na najavu CEV-a da će se turnir odigrati u predviđenom terminu, krajem kolovoza”, rekao nam je Jelčić, koji je ranije ove godine imenovan direktorom Europskog prvenstva u odbojci koje se igra u BiH.

Predsjednik OS BiH Alija Fatić upoznao se također i s radom HOK ”Čapljina”, kojemu je Jelčić na čelu, a čiji prvi tim vode Klara Bošković i Paulina Kuzman.

Inače, klub je zbog zatvorene Gradske sportske dvorane prekinuo sve aktivnosti te planira nastavak treninga na otvorenom početkom lipnja.