Dječji butik ”BubaMara” u subotu slavi 20. rođendan

1585

Dječji butik ”BubaMara” u svojoj ponudi nudi proizvode za bebe i djecu od 0 do 16. Posebna pažnja odjevnih kombinacija stavlja se na izvrsnu kvalitetu i veseli dizajn.

Povodom njihovog 20. rođendana dječji butik ”BubaMara” odlučio je iznenaditi sve svoje kupce.

Nakon što su proširili svoj butik, stigao je novi asortiman, a to je odjel za mališane i bebe. U svakoj kolekciji možete pronaći razigranu stranu dizajna, kao što su i sama djeca.

Slogan butika ”BubaMara” povodom 20. godina postojanja glasi – ‘Dvadeset godina nam je tek”. 

U subotu, 20. lipnja, vlasnici su za sve kupce pripremili party iznenađenja, bogate nagrade i slatki stol, a početak zabave planiran je za 12:00 sati.

No to nije sve! Vlasnici su odlučili svoje kupce iznenaditi sa posebnim popustima tog dana, pa će tako u petak i subotu, povodom rođendana ”BubaMara” butika, biti upriličen popust od 20% na cjelokupan asortiman.

”Naši sadašnji kupci već sada su odrasli ljudi te su se oni nekad oblačili u našem butiku. Oni sada već imaju svoje obitelji i dolaze sa svojim mališanima i biraju našu odjeću. Drago nam je da se vraćaju u naš butik i kupuju svojoj djeci kvalitetnu odjeću. Osim toga to nam je pokazatelj da se oni vraćaju u radnju jer su zadovoljni kvalitetom i uslugom naših proizvoda”, poručuju vlasnici butika ”BubaMara”.

Lijepo je znati da je ova prekrasna odjeća svima pristupačna upravo zbog povoljnih cijena budući da uspješno posluju punih 20. godina.

Za vikend posjetite butik ”BubaMara” koji se nalazi u Ulici Ante Starčevića u Čapljini, razveselite svoje mališane nekim odjevnim predmetom jer ako negdje ima dovoljno veličina za sve, onda je to u ovom predivnom butiku.

”Ovim putem se želimo zahvaliti svim kupcima koji nas prate sve ove godine, a ono što možemo obećati jeste da ćemo i dalje nastaviti sa dobrim radom. Subota i naš 20. rođendan jedinstvena je prilika da uz slatki stol počastimo naše kupe i zahvalimo im što nas podržavaju”, zaključili su vlasnici.

Što sve nudi butik ”BubaMara” možete pronaći na Facebook stranici ili na njihovom Instagram profilu.