Boho stil – omiljeni trend ove sezone u Mališić Home & Decor

1879

Ukoliko ste ljubitelj boho stila u uređenju svog doma, te ste u potrazi za lijepim komadima dekoracija ili namještaja, trgovina Mališić Home &Decor je odličan odabir za vas.

Za uređenje doma u boho stilu ne trebate slijediti posebna pravila, dovoljno je da u sebi pronađete kreativnost i usudite se riskirati.

Detalji boho stila su etno i tribal motivi hipijevskog štiha, šareni jastuci, dekoracije, a najbrži trik za postizanje ovog uređenja jesu viseći elementi. Naime, sve što visi sa stropa prostoriji daje karakterističnu boemsku notu.

Prednost imaju ljuljačke, ali sa stropa mogu visiti i ukrasne biljke, lampe, lusteri, a čak i posude s voćem.  Tajna kombiniranja namještaja, boja i detalja je u apsolutnoj slobodi.

Boho stil odlikuje ležernost i udobnost tako da pobacani jastuci na podu, osim dodatnih mjesta za sjedenje, čine divan ukras

Boja koja prevladava u bohostilu jest tamnozelena. Naime, zelena boja predstavlja plodnost, zdravlje i samopoštovanje te ostavlja dojam svježine. Idealan je izbor za detalje, ali je najčešće osnovna boja boho stila uređenja.

Na kraju, možete dodati pletene korpe i detalje od ratana,te knjige i stare ploče sa kojima ćete unijeti kutak raja, gdje se poezija i tajanstvenost spajaju s mirom i osjećajem sreće.

Jedna od glavnih stavki boho prostora jeste dodavanje cvijeća i različitog zelenila u saksijama. Kada ne posjedujete dovoljno mjesta, svoje sadnice i saksije možete postaviti da vise te tako kreirati čitav viseći ili vertikalni vrt.

Boho stil ima još jednu posebnost koja bi se hrabrim osobama mogla svidjeti: može se ispreplesti s bilo kojim drugim stilom, posebno romantičnim, baroknim, rustikalnim ili suvremenim. Štoviše, sobe uređene u ovom stilu neće biti kopije, jer dvije tako namještene prostorije vjerojatno neće sličiti jedna na drugu.

Posjetite naše trgovine u Mostaru, Međugorju i Višićimaili nas potražite na webshopu www.malisicshop.bate pronađite inspiracije za svoj dom.

MALIŠIĆ HOME & DECOR

Mostar – TC Orca
Međugorje – PC Mališić
Višići – Čapljina

FACEBOOK: https://www.facebook.com/malisic.home
INSTAGRAM: malisichomedecor
www.malisicshop.ba