FOTO | Amko komerc u Čapljini širi svoje poslovanje

4922

Širenje gospodarstva, otvaranje novih radnim mjesta prioritet je svake lokalne zajednice.

Svako novo radno mjesto znači mnogo za jednu obitelj te za ostanak i opstanak žitelja grada Čapljine.

Potaknut povećanjem potražnje od strane kupaca u Domanovićima, domaći lanac trgovina Amko komerc odlučio je proširiti i renovirati postojeći prodajni prostor.

Ova trgovina, otvarena je 2011. godine, a u petak 26. lipnja u 11 sati Amko komerc Domanovići otvorio je vrata za sve kupce u novom većem prodajnom prostoru.

Supermarket Amko u Domanovićima svečano je otvorio voditelj trgovine uz pomoć gradonačelnika grada Čapljina dr. Smiljana Vidića.

”Uvijek je velika stvar kad se otvori neko novo radno mjesto, a pogladivo danas u vremenu pandemije covida, teško je zadržati radnika, a ne otvoriti novo radno mjesto. U našem narodu je čest stav političari mlate praznu slamu, ali danas svjedočimo nečemu drugom, govorim o vijećniku gradskog vijeća Grada Čapljine, gospodinu Zijadu Hajroviću, koji se bavi politikom, ali koji evo radi i zapošljava”, rekao je Vidić na otvaranju Amko trgovine.

”Nastavljamo sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, ali i brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj poslujemo. Ponosni smo na činjenicu da smo u cjelokupnoj ovoj situaciji koja nas je zadesila uspjelli realizirati planirane aktivnosti i zaposlili nove uposlenike, koji su se pridružili uspješnom timu Amko komerca. Drago mi je što mogu najaviti da ćemo u narednm periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika”, kazala je Minela Durmo direktorica marketinga Amko komerca.

”Na dan otvaranja za se kupce pripremamo niz pogodnosti kupovine, akcijske cijene i sniženja, poklone za prve kupce, promocije, degustacije i roštiljadu. Posebna zahvalnost našim domaćim poslovnim partnerima u organizaciji roštiljade: Vimes, Akova, Pekara Mlini i Fine food. Vjerujemo da će stanovnici Domanovića, ali i okolnih mjesta uživati u kupovini i novom asortimanu proizvoda posebno na odjelima posuđa, tekstila, dječjeg programa, malih kućanskih aparata te programa za uređenje vrta“, istaknula je Durmo.