FOTO | ”Kod Ive” – poseban ugođaj uz najukusniju hranu na rijeci Trebižat

6536

Želite pobjeći od svakodnevnice, izmaknuti se iz grada i promijeniti rutinu – posjetite restoran ”Kod Ive” koji se nalazi u Trebižatu na istoimenoj rijeci.

Agroturizam ”Kod Ive” i ove godine nalazi se na istoj lokaciji, a prizori koje nudi ovo mjesto sigurno će vas oduševiti.

Uživat ćete u svim čarima koje je priroda stvorila na jednom mjestu, a ovaj restoran potrudio se da i ove godine stvori nešto jedinstveno i novo.

U iznimno lijepom ambijentu, koji je prije svega prirodan, jer je sve pravljeno od kamena i drveta, uživat će svi oni koji vole dobru hranu, odlično piće i prelijep pogled na rijeku Trebižat.

Domaćini su se pobrinuli da se njihovi gosti osjećaju udobno, a osim toga imaju i najbolju hranu.

Delicije koje možete pronaći na njihovom jelovniku zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca svih gurmana, a tu se prije svega izdvaja i najbolji roštilj u gradu.

Uz glavna jela služe se domaće, prirodne salate, tako da je ugođaj zaista potpun.

A za sve one željne privatnosti i uživanja na malo drugačiji način, Agroturizam ”Kod Ive” pripremio je posebnu ponudu – splav kojom će Vas domaćini voziti rijekom Trebižat dok uživate u ukusnim delicijama i piću!

No ni to nije sve – za sve one koji žele ostati u komunikaciji sa svijetom i svojim prijateljima poslati fotografije sa ovog prelijepog mjesta, domaćini su osigurali i WiFi.

Sve rezervacije za veće grupe mogu se izvršiti pozivom na broj mobitela 063/362-848, a na isti broj možete dobiti sve informacije koje su vam potrebne.