FOTO | Biciklisti iz Čapljine i Ljubuškog vozili za Ivana Brkića

2687

Kraću rutu u sjećanje na tragično preminulog Ivana Brkića, člana biciklističkog kluba ”Čapljina”, odvozili su biciklisti iz Čapljine i Ljubuškog.

Prošlo je 30 dana od tragične smrti našeg sugrađanina, kojemu su biciklisti na ovaj način odali počast.

Skup biciklista održao se na Trgu kralja Tomislava nakon čega su se laganom vožnjom uputili prema mjesnom groblju Počitelj Brdo gdje je Ivan pokopan.

Nakon što su položili vijence i zapalili svijeće, Vedran Pažulj, predsjednik biciklističkog kluba ”Čapljina” obratio se s par riječi u kojima se prisjetio Ivana.

”Ivan je bio posebna osoba. Ja sam mu bio profesor u školi i na prvu sam shvatio da je jedna hiperaktivna osoba. Ispod njegove hiperaktivnosti krila se jedna velika duša. Bio je ljudina i svi mi koji smo s njim vozili toga smo bili svjesni. Uvijek je bio prvi kad je bilo kome trebalo pomoći, ali i prvi za šalu i smijeh. Našeg Ivana rado ćemo se prisjećati i voziti ćemo ovu utrku svake godine za njega jer znamo što je njemu značio njegov bicikl”, kazao je Pažulj.

Nakon groblja, skupina biciklista uputila se prema obiteljskom domu Ivana Brkića te su na taj način pokazali da Ivan nikad neće biti zaboravljen.

Ivanova obitelj ovim putem zahvalila se svim biciklistima koji su danas vozili za Ivana te ističu kako su svojim dolaskom donijeli i dio njega.