Brend Tesla slavi 5. rođendan prodaje klima uređaja na teritoriju BiH

306

Od 27. srpnja do 31. kolovoza 2020. godine, svatko tko se odluči za kupovinu bilo kojeg modela Tesla klima uređaja dobija produženu garanciju – 5 godina!

Pristupačno rješenje za tople dane

Prosječne temperature postaju sve više, ali klima za kupovinu nikad nije bila povoljnija!

Pozitivne, ugodne klimatske promjene stupaju uz kvalitetne Tesla klima uređaje koje možete nabaviti po veoma pristupačnim cijenama!

Jer, zašto svi ne bi imali komfor, čist zrak i vječito proljeće u stanu ili radnom prostoru, uz brend kojem već vjeruju?

U ponudi Tesla klima sigurno možete pronaći klimu po vašoj želji:

Tesla standard klime

Uz povoljnu cijenu, tihi rad, čistiji zrak, programiranje po želji i mnoge korisne funkcije kao što su automatska dijagnostika, restart i odmrzavanje, Tesla Standard klima uređaji nude i svježinu prirode, zahvaljujući filteru sa vitaminom C, ionizatoru atmosfere i tehnologiji za eliminaciju buđi i bakterija.

Tesla inverter klime

Uz Tesla Inverter klime zadržavate kontrolu nad vremenom i kada ste daleko od kuće, zahvaljujući Smart Wi-Fi funkciji uz koju sa bilo kojeg mjesta uključujete, očitavate, pratite, podešavate i isključujete uređaj, za uštedu električne energije i savršen komfor u svom stanu ili radnom prostoru

Uvjeti produžene garancije

• Produžena garancija važi za Tesla klima uređaj kupljen u razdoblju od 27.07.2020 do 31.08.2020.
• Za ostvarenje produžene garancije, potrebno je registrirati kupljeni proizvod na www.teslagiveaways.com, najkasnije 30 dana od dana kupovine
• Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine
• Produžena garancija važi samo za Tesla klima uređaj kupljen na teritoriji Bosne i Hercegovine
• Prava korisnika po osnovu produžene garancije se odnose isključivo na korisnike kojima je montiranje klima uređaja izvršeno od strane ovlaštenog servisera.
• Napominjemo da je korisnik u obavezi da čuva potvrdu o registraciji i produžetku garancije, koja će mu/joj biti dostavljena putem mail-a od strane Tesla tima.

Za više informacija kao i spisak prodajnih mjesta posjetite stranicu www.teslagiveaways.com