Žoga beach bar: Turnir u odbojci 4×4

974

Zaljubljenici odbojke na pijesku sigurno će uživati u turniru kojeg su pripremili iz Žoga beach bar.

Turnir će se održati u ponedjeljak, 10. kolovoza, a izvlačenje parova održat će se jedan dan ranije (09. kolovoza).

Tim od četiri igrača (mogu biti mješani parovi – žene i muškarci), može se prijaviti do subote na šanku Žoga beach bara.

Prijava ekipe sa sobom nosi i kotizaciju u iznosu od 10KM.

Osim toga najbolje prve tri ekipe bit će i nagrađene, zato vrijedi prijaviti svoju ekipu i uživati u odbojci na pijesku.

Nagrade za pobjedničke timove:
1. mjesto – 200KM
2. mjesto – 150KM
3. mjesto – 100KM

”Iznosi se odnose na konzumaciju hrane i pića u našem objektu u kojem možete uživati u zasluženim nagradama”, poručuju vlasnici.

Provedite ovo ljeto u zelenoj oazi na rijeci Trebižat u ”Žoga beach baru”.

View this post on Instagram

Obavijest svim zaljubljenicima odbojke na pijesku! Organiziramo TURNIR-ODBOJKA NA PIJESKU koji će se održati 10.8.2020. Vaš Tim od 4 igrača(mogu biti i mješoviti parovi/muškarci i žene)možete prijaviti do Subote na šanku lokala.Prijaviti ekipu možete uz kotizaciju od 10KM. Izvlačenje parova će biti u Nedjelju 9.8. kada ćemo i objaviti ekipe. Požurite i prijavite svoj TIM. Nagrade za pobjedničke ekipe su: 1.mjesto/ 200KM 2.mjesto/ 150KM 3.mjesto/ 100KM Iznosi se odnose na konzumaciju hrane i pića u našem objektu u kojem možete uživati u zasluženim nagradama. Prijavite se i uživajte u sportskim dogadjanjima. Ovo ljeto provedite sa nama.🏊🤾⛹️🤗🌞Vidimo se! 🍀Touch and taste the nature🍀

A post shared by ŽOGA BEACH BAR (@zoga_beachbar) on