11 studenata iz Čapljine primljeno u Studentski dom

3733
Studentski centar Sveučilišta u Mostaru objavio je rang listu studenata starijih studijskih godina koji su aplicirali na natječaj za smještaj kroz akademsku 2020./2021. godinu.

Studentski centar Mostar putem ovog natječaja prima 260 studenata na smještaj i prehranu kroz akademsku 2020./21.godinu a oni koji su zadovoljili uvjete natječaja imati će na raspolaganju: tri obroka dnevno, smještaj, internetski i kablovski priključak, hladnjak te jedan dio smještajnih jedinica i klima uređaje. Uz osnovne usluge studentima su na raspolaganju i teretana, fitnes centar, vanjski street workout park, učionice za učenje, caffe bar, vešeraj i Student servis te niz drugih pogodnosti.

Na natječaj je pristiglo 408 valjanih aplikacija od čega njih 260 sukladno natječaju zadovoljava uvjete i već od 26.kolovoza mogu ući u svoje smještajne jedinice. Od ove godine uveli smo i mogućnost online prijava što se pokazalo vrlo uspješnim i s obzirom na cjelokupnu epidemiološku situaciju, mi smo i više nego zadovoljni brojem aplikacija. Vjerujem kako je to pokazatelj povjerenja studenata prema ovoj ustanovi i kvaliteti naših usluga, kazala je Anita Glibić, glasnogovornica centra te dodala kako natječaj za prijem brucoša kreće od 24. kolovoza putem kojeg se prima još 120 brucoša, prenosi Pogled.ba.

Mjesečna stanarina koju će studenti plaćati kroz ovu akademsku godinu ostaje ista odnosno 159 KM za studente čije su županije izmirile svoja dugovanja prema centru dok će studenti čije županije nisu izmirile svoja dugovanja plaćati iznos od 345 KM.

Useljenje u Studentski centar Mostar sa ove rang liste vršit će se od 26. kolovoza do 15. rujna 2020. godine. Istekom ovog roka student gubi pravo na smještaj u tekućoj akademskoj godini ukoliko nije odgodio useljenje. Odgoda useljenja vrši se u Upravi Studentskog centra a žalbe se mogu dostaviti na adresu Stjepana Radića 84 A, 88 000 Mostar.

Rezervacija soba može se izvršiti od 26. kolovoza i na broj telefona 036/337-203 ili putem maila smjestaj.scm@gmail.com.

Popis primljenih pogledajte ovdje.