FOTO | Uskoro novi svadbeni salon i hotel u Čapljini!

13286

Višegodišnje traganje za idealnim rješenjem rezultiralo je projektom čija osnova su toplina prostora, iznimna arhitektura i vrhunski dizajn.

”President” se gradi u sastavu postojećeg poslovnog kompleksa uz benzinsku crpku Sušak, Tasovčići bb,  pored magistralnog puta M-17 na ulazu u Čapljinu.

Hotel sa pratećim sadržajima, kategorije 4 zvjezdice, imat će 21 sobu, dva apartmana, restoran, caffe bar i svadbeni salon te će se rasprostirati na preko 4000 m2, parking na preko 10 000 m2.

”Pažljivo biramo i vodimo računa o svakom detalju kako bi naš objekt  zadovoljio sve potrebe modernog putnika”, poručuju vlasnici.

Svadbeni salon će moći primiti do 550 uzvanika

”U cilju dostizanja titule najmodernijeg salona na ovom području svakodnevno smo u potrazi za boljom i kvalitetnijom opremom a veliku pažnju posvećujemo i dizajnu interijera.

O Vašoj svadbenoj večeri će se pričati, gosti će sa sobom ponijeti nezaboravan doživljaj i iskustvo zahvaljujući fantastičnom ambijentu i vrhunskoj usluzi”, ističu iz svadbenog salona President.

Ono što je za lokalno stanovništvo možda i najzanimljivije jeste podatak da će na ovom mjestu biti otvoreno 30 novih radnih mjesta.

”Otvorenje hotela i svadbenog salona ”President” planiramo u proljeće 2021. godine”, zaključili su vlasnici.

Za više informacija kontaktirajte: info@hotel-president.ba ;063/047-047; 063/399-299

Osim toga, potražite ih na Facebook stranici i Instagram profilu.

Rezervirajte termin za vašu svečanu večeru već danas!