FOTO | Održan 11. Festival alternativne glazbe ”JazFest”

3173

Čapljinski festival alternativne glazbe ”JazFest” i ove godine, za kraj turističke sezone, Čapljincima i njihovim gostima pokazao je najbolje od alternativne i mainsteram glazbe.

Na gradskom kupalištu Jaz nastupila su tri benda: Elliot, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli te Psihomodo Pop.

Ni ovogodišnji, 11. po redu JazFest nije razočarao, a razlog toga je što se na Jazu iz godine u godinu svira odlična glazba, a svi posjetitelju budu oduševljeni organizacijom i bendovima koji nastupaju.

Ove godine sve je bilo posebnije, a razlog tome nije pandemija korona virsa. Razlog je što su na pozornici pjevali učenik (Vinko Ćemeraš) i njegov mentor (Davor Gobac). Znamo kako je Vinko pobijedio u showu ”The Voice” u kojem je upravo Davora izabrao za mentora.

Osim toga novi singl Vinka Ćemeraša i Talvi Tuuli-a jutros je premijerno predstavljen na radiju, a oni su za kraj svog nastupa sve posjetitelje počastili izvedbom pjesme ”Nauči me”.

”Festival već jedanaest godina organiziramo u našem gradu. U početku su to bile male ‘privatne’ zabave i iz godine u godinu stekli smo jako veliku zainteresiranost publike. Nošeni na krilima sjajne atmosfere prošlog festivala, morali smo progutati i ovaj zalogaj i srcem krenuti dalje. Uživali smo u dobroj glazbi, rijeci i još boljoj zabavi. Zahvaljujući našem Vinku i svim njegovim dobro poznatim uspjesima ovogodišnji festival uspjeli smo obogatiti i koncertom Psihomodo Pop-a. Sve nas je poprilično uzdrmala ova godina, ali svakoj torti dobro dođe šlag na kraju pa smo mi odlučili i ovu zasladiti, kakva god ona na kraju bila”, poručili su organizatori.

Nakon što je grupa Psihomodo Pop izvela neke svoje hitove, Davor Gobac je na pozornicu pozvao Vinkeca te su skupa otpjevali pjesmu ”Pinokio” i oduševili publiku.

Davor Gobac zajedno sa svojim bendom uživao je tijekom cijelog dana na gradskom kupalištu Jaz, gdje se slikao sa svojim obožavateljima.