Vratar GOŠK-a poručio: Ništa još nije izgubljeno, možemo biti prvaci

626

GOŠK je zakovan za dno ljestvice nakon pet kola u Prvoj ligi Federacije BiH. Rezultat je to koji sasvim sigurno nijedan poznavalac prlika u ovom rangu nije mogao predvidjeti, navodi portal SportSport.ba.

Jedan od favorita za naslov prvaka doživio je u posljednja tri kola isto toliko poraza, te je ostao na učinku od tri boda, pa se trijumf nad Igmanom iz Konjica u narednom kolu nameće kao veliki imperativ.

Bez obzira na lošu poziciju, vratara Domagoja Lukača ne može se okriviti za loše otvaranje sezone. I on očekuje da će Lavovi proigrati, te ostvariti pobjedu već nad Igmanom u sutrašnjem susretu.

– Dobro smo se pripremili. Nažalost, dosad nismo bili pravi i nalazimo se tu gdje jesmo. Očekujem da ovog puta pobijedimo, i vjerujem da ćemo ostvariti cilj. Momčad dobro radi, svi smo spremni, navodi Lukač.

Na loš plasman na startu sezone uticalo je, kaže, više faktora.

– Bilo je ponekad malo više nervoze. Normalno je da ima i pritiska jer su ambicije kluba velike. Bilo je i nesreće. Na dvije utakmice golove smo primili u samom finišu. Naš cilj bez obzira na loše otvaranje ostao je isti i vjerujem da ćemo se na kraju sezone radovati. Ima još dosta mečeva. Ne treba se predavati, navodi dalje.

Posebna čast je suradnja s Igorom Pamićem.

– Kao čovjek i stručnjak zaista se čini odličnim. Vidi se da je to klasa više. Polako pronalazimo zajednički jezik, treninzi su odlični i siguran sam da će iz utakmice u utakmicu sve bolje izgledati, smatra Lukač.

Jedan dio karijere ovaj mladi golman proveo je u Danskoj.

– Ovdje sam već godinu ipo i zadovoljan sam mnogim stvarima. Dobro sam se snašao. U Danskoj sam igrao treći rang, i smatram da je drugi bh. rang kvalitetniji od tog trećeg danskog. U Skandinaviji se više igra na snagu. Ovdje je važna i tehnika. Lično mi se skandinavski način igranja ne sviđa. U Bosni i Hercegovini ima više potencijala nego tamo, kaže Lukač.

Na kraju je odgovorio na pitanje gdje se vidi u budućnosti.

– Negdje u inozemstvu. U nekoj boljoj ligi. U karijeri želim braniti u velikom klubu i velikoj europskoj zemlji, rekao je na kraju golman GOŠK-a.