FOTO | Rukometaši krenuli s pripremama – Ante Kukrika jedan od trenera

1518

Ovih dana radno je u Rukometnoj akademiji Čapljina, gdje je povodom nadolazeće sezone izvršena protivka igrača.

”Ove godine se natječemo u dvije lige – liga Herceg Bosne i 1 LFBIH. Kao što vidite iz priloženog više smo nego zadovoljni odazivom naših momaka koji su sve domaći momci iz grada Čapljine.

Falilo je još par momaka koji su opravdano izostali, al su tu sa nama. Vjerujemo da će oni ove godine biti glavna karika za osvajanje prvih mjesta u ligama. Možemo se pohvaliti da će biti još nekih noviteta u klubu, krenuvši od pojačanja u našim trenerskim redovima.

Uz dosadašnje trenere Josipa Ostojića koji vodi prvi i drugi tim, Gorana Lastu koji je zadužen za prenošenje znanja mlađim polaznicima RA Čapljine te Barbaru Bošković koja predstavlja ženske snage rukometa u Čapljini, Akademiji se od ove sezone priključuje proslavljeni rukometaš Ante Kukrika, koji će biti osvježenje među našom seniorskom ekipom, te će svojim znanjem i iskustvom zasigurno dati dodatan poticaj našim momcima”, stoji u dopisu koji nam je poslao predsjednik kluba Darijan Bošković.

Navodi i da će Ivan Pažin od nadolazeće sezone raditi sa najmlađim članovima male škole rukometa.

”Potrudit ćemo se da predstavljamo naš grad na što bolji način. Također zahvale idu svim našim sponzorima koji u ovo teško vrijeme prate naš rad,a posebno zahvala Gradu Čapljina”, poručio je na kraju predsjednik Rukometne akademije Čapljina Darijan Bošković.