“Limači” osvojili prvo mjesto u Mostaru i izborili nastup na Završnici SIM-a BiH u Sarajevu

910
Mladi nogometaši iz ŠN Limači u kategoriji 2005. godište i mlađi nakon osvojenog prvog mjesta u Stocu, na polufinalnom regionalnom natjecanju Sportskih Igara Mladih u Mostaru, koje se održalo na Sportskom Centru Kantarevac, osvojili su prvo mjesto te izborili nastup na Finalnom natjecanju Sportskih Igara Mladih u Sarajevu.
Na ovom turniru nastupili su osvajači iz sedam gradova; Mostar, Široki Brijeg, Čapljina, Stolac, Tomislavgrad, Konjic, Jablanica.
Za “Limače” uz kapetana Gabriela Kalfića nastupili su; Leo Trogrlić, Martin Brajković, Rafael Kalfić, Franko Ćorić, Jakov Kozarić i Ivano Krešić.
Vrijedi istaknuti da su mladi Čapljinci većinom 2006. godište, te jedan dječak 2007. godište što ovaj uspijeh čini i većim jer su se natjecali u kategoriji sa starijim dječacima.
Finalno natjecanje će se održati u Sarajevu od 29. rujna do 01. listopada, gdje će nastupiti deset najboljih ekipa iz države u pet sportova.
„Već nekoliko godina se natječemo na Igrama i drago nam je što smo i ove godine izborili plasman na finale Coca-Cola Cupa. Nadamo se da ćemo i u Sarajevu uspjeti napraviti dobar rezultat“, rekao je Rafael Kalfić, predstavnik ekipe „Limači“ iz Čapljine.
Već ranije nastup na velikom finalu igara su izborili i dječaci iz ŠN Limači 2009. godište i mlađi, te u uličnoj košarci djevojčice iz Čapljine 2005. godište i mlađe.