Restoran Vila Rustica: Spoj gastronomije, jahanja i rođendana na otvorenom

1827

Nadomak Čapljine smješten je Nacionalni spomenik Bosne i Hercegovine – kasnoantička vila Mogorjelo.

Ovo predivno zdanje spada među najljepše građevine kasno antičke arhitekture i oduševljava pri samom dolasku.

U sklopu Mogorjela nalazi se i restoran ”Vila Rustica” u kojemu svi posjetitelju mogu uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, a ljubazno osoblje pobrinut će se da ispuni sva vaša očekivanja.

U posljednje vrijeme mladenci odlučuju svoja vjenčanja organizirati upravo u prostoru ovog restorana, a osim toga imaju mogućnost unajmljivanja kočije za vjenčanja.

No, to nije sve! Osim bogate ponude u restoranu, tu se nalazi i konjički klub ”Vranac” u kojemu se održava škola jahanja.

Također, ograniziraju i rekreativno jahanje uz Neretvu, a tu je i ”poni” za mališane. Ono što vrijedi navesti jeste da u konjičkom klubu ”Vranac” organiziraju i terapijsko jahanje koje je u potpunosti besplatno.

Prostor kasno antičke vile Mogorjelo možete iskoristiti i za proslavu rođendana na otvorenom. Vlasnici restorana organiziraju rođendan na otvorenom, gdje mališane zabavljaju maskote, a mogu uživati u jahanju ponia te u kinu.

Nakon što je završeno ljeto, većina ljudi vratila se sa svojih godišnjih odmora, mališani su krenuli u škole, vlasnici restorana ”Vila Rustica” odlučili su napraviti nagradnu igru.

Čapljinski portal u suradnji sa restoranom ”Vila Rustica” organizira dvije nagradne igre:

  • Prva nagrada je sat jahanja za dvije osobe
  • Druga nagrada je ručak za dvije osobe u restoranu ”Vila Rustica”