VIDEO | Svadbeni salon Hotel Brotnjo ima novi izgled!

1332

Poseban svečani ugođaj, odlična hrana i profesionalno osoblje novouređenog hotela Brotnjo učinit će Vaš dan sretnim i bezbrižnim.

Salon raspolaže kapacitetom do 500 sjedećih mjesta, posebno prilagođenim menijem, vrhunskom uslugom i povoljnim cijenama.

Za mladence je rezerviran gratis smještaj u Hotelu Brotnjo, a za goste mladenaca nudimo posebne popuste na smještaj. Pored svadbenih svečanosti moguće je organizirati skup svatova, catering i fingerfood.

U restoranu Grappolo budući mladenci mogu organizirati prošnju, a svoje djevojačke i momačke večeri na WellnessSpa centru uz posebne pakete i povoljne cijene.

”Prepustite stručnom osoblju Hotela Brotnjo kompletnu brigu oko Vašeg vjenčanja, domjenka, banketa i mnogih drugih svečanih prigoda”, poručuju vlasnici.

Hotel Brotnjo je ponosni vlasnik mnoštva nagrada i priznanja u oblasti hotelijerstva i gastronomije, a najprestižnije priznanje dobiveno je odlukom stručnog žirija sastavljenog od članova udruge hotelijera i restorana BiH (IHRA)  i Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Kontaktirajte nas:

info@hotelbrotnjo.ba
+ 387 36 640 036
+ 387 63 891 978
www.hotelbrotnjo.ba

Facebook

Instagram