Kompanija Mastercard obnovila globalno sponzorstvo UEFA Lige prvaka

215

Kompanija Mastercard danas je najavila obnavljanje partnerstva sa UEFA Ligom prvaka za razdoblje od 2021. do 2024. godine, kao nastavak dugogodišnje suradnje koja je započeta 1994 godine.

Također, sporazum uključuje sponzorska prava za UEFA Superkup 2021., 2022. i 2023. godine.

Mastercard želi povezati ljude sa njihovim strastima. Više od 25 godina, Mastercard ponosno podržava ovo elitno europsko klupsko natjecanje.

Mastercard pruža neprocjenjiva iskustva navijačima širom svijeta i nastavit će da djeci daje priliku da postanu maskote igrača, kako virtualno, tako i na terenu.

Djeca imaju jedinstvenu priliku da prije susreta UEFA Lige prvaka na teren izađu zajedno sa nekim od najvećih nogometnih zvijezda.

Tijekom polufinala i finala UEFA Lige prvaka 2020. godine, kao i tijekom UEFA Superkupa, Mastercard se opredijelio za digitalnu aktivaciju: kako su igrači pristizali, oni i maskote mogli su uživo da komuniciraju preko ekrana na ulazu u stadion.

Ovu inicijativu predvodila je kompanija Mastercard u suradnji sa UEFA fondacijom za djecu koja je odabrala maskote za različite mečeve.

Guy-Laurent Epstein, direktor marketinga UEFA Events SA, kaže: ”Dugotrajnost je ključna za izgradnju uspješnih partnerstava i drago nam je što ćemo nastaviti našu suradnju sa kompanijom Mastercard, posebno u ovim teškim i neizvjesnim vremenima za navijače, ali i za sam sport širom svijeta. Partnerstvo sa globalnim brendom kao što je Mastercard donosi mnoge benefite i mogućnosti za UEFA-u i uzbuđeni smo što nastavljamo odličnu suradnju u narednim godinama. Radujemo se daljoj suradnji sa kompanijom Mastercard, liderom u tehnološkoj industriji, jer uloga digitalnih rješenja postaje sve važnija u izgradnji dubljih veza sa svjetskom publikom”.

Mark Barnet, predsjednik kompanije Mastercard za Europu, dodaje: ”Ponosni smo što obnavljamo naše dugogodišnje sponzorstvo UEFA Lige prvaka. Ključni sportski događaji su odličan način da izravno povežemo navijače širom svijeta sa njihovom strašću. Dok uživamo u 27. godini našeg zvaničnog sponzorstva, uzbuđeni smo što ćemo i u sljedećim godinama biti svjedoci novih neprocjenjivih trenutaka UEFA Lige prvaka.“