Boris Džidić: ”Zrinjskom smo poklonili sve”

522

HKK Čapljina ubilježila je treći poraz u četiri utakmice što obzirom na roster ovog tima nije nikako zadovoljavajući omjer.

Čapljinci su imali sve u svojim rukama u Mostaru no na kraju su se radovali košarkaši Zrinjskog.

Trener Boris Džidić je nakon susreta bio jako razočaran. “Žao mi je” – kazao je Džidić u izjavi za SportSport.ba i dodao:

“Gubimo na isti način i treću utakmicu u nizu. Gubimo je nedisciplinom jednog ili dvojice igrača i pokvarimo sav trud koji smo uložili. Zrinjskom smo dali sve, ali baš sve. Njima svaka čast na borbi, stvarno su ostavili srce na terenu ali mi smo promašili 10 bacanja, izgubili 23 lopte, promašili masu zicera. Sami smo sebe unakazili. Pobjedi Zrinjskog nemam prigovora, ali ponavljam, unakazili smo sami sebe” – kazao je razočarani Džidić.

Koliko će ovaj poraz utjecati na moral vašeg tima obzirom da ste izgubili treći susret u neizvjesnoj završnici?

“Što je moglo biti, to je sada gotovo. Čeka nas Čelik i to je utakmica koja se mora dobiti isto kao što je bila s Bratuncem. Nemamo nikakvih drugih opcija u tom susretu. Ovu utakmicu ćemo maksimalno analizirati mada svu analizu već imam u svojoj glavi oko svega. Šta imam analizirati? Box out i slobodna bacanja? Stvar je voljnog momenta i koncentracije pojedinih igrača. Ukoliko ne budu oni to radili dobro, radit će netko drugi. Naći ćemo druga rješenja. Možemo oprostiti jednu, pa i dvije utakmice, ali treća je već više nego dobar pokazatelj da je taj problem ogroman” – zaključio je trener Čapljine.