Bošković u Stocu proglasio pobjedu za peti mandat

1949

Stjepan Bošković (HDZ BiH) je u Općini Stolac proglasio uvjerljivu pobjedu za peti mandat načelnika i najavio vladavinu kroz sljedeće četiri godine Općinom na Bregavi.

“Prema rezultatima koje smo dobili sa terana ja sam osvojio oko 4000 glasova , a moj protukandidat ima oko 2650 glasova. Znači da ne dobijem i jedan glas preko mobilnih timova ja sam osvojio ovaj načelnički mandat. Međutim znamo da u mobilnim timovima i među Covid biračima a i onim putem pošte ima veliki broj glasova, ali ova razlika koja sada postoji ona se neće smanjivati”, samouvjereno kaže Bošković.

Ističe kako je izlaznost bila najbolja u BiH što ga posebno raduje, jer kako naglašava to pokazuje da postoji legalitet ovih izbora i daje mu daje legalitet za nastavak rada.

“Veliko je zadovoljstvo da nije bila ni jedna nelegalnosti i nije bilo prigovora, a ja se nadam da će se preko zapisnika biračkih odbora to i potvrditi i da ćemo kroz naredne četiri godine imati legalitet za nastavak rada. Mogu reći da sam po peti put na mjestu načelnika u Općini Stolac i nama sad predstoji sjedeće četiri godine raditi. Ja i svi oni koji budu izabrani u Općinsko vijeće radit ćemo na boljim uvjetima života u Stocu i građana koji žive ovdje i promišljaju Stolac na jedan bolji način”, zaključio je Bošković ponosan da je novi i stari načelnik Općine Stolac.

Na kraju nam je kazao kao neće biti organizirano nikakvo slavlja zbog poštivanje epidemioloških mjera.