TOP ponuda guma – Nuić predstavlja Hankook kvalitetu

2153

U periodu od 15.11. do 15.04. iduće godine na teritoriju BiH zakonski je obavezno posjedovanje i korištenje zimske opreme, bez obzira na vremenske uvjete.

Zimski period, niske temperature i česte i obilne padavine nepovoljno utječu na motorna vozila.

Poledica i snijeg otežavaju vožnju, a sol nakupljena na cestama šteti automobilu. Takvo vrijeme neophodno zahtjeva zimsku opremu.

Kada temperature padnu ispod 7 stupnjeva C°, elastičnost ljetne gume se gubi, one postaju prekrute i koeficijent prianjanja guma znatno je niži.

Put kočenja se značajno smanjuje korištenjem zimskih guma. Kako bi lakše odabrali zimske gume za vaš automobil pripremili smo vam jednostavnislikovni prikazkako pročitati veličinu gume.

Sada kad ste sigurni kako pročitati veličinu vaše gume, vrijeme je da provjerimo dubinu gaznog sloja.Ona utječe na upravljanje i omogućava prianjanje na površinu ceste. Što je taj sloj dublji, to ćete snažnije prianjati na cestu. Gume trebaju imati najmanje 4 mm profila, a pritisak u gumama treba biti veći za 0,15 bara u odnosu na standardne mjere puhanja guma. Vožnja s preniskim pritiskom u gumama povećava potrošnju goriva, nepotrebno trošenje guma i može utjecati na pogoršanje voznih i upravljačkih karakteristika vozila.

Uz kupnju Hankook seta zimskih guma osvajate atraktivne poklone!

Zatražite svoju ponudu guma već danas: https://nuic.ba/hankook-pokloni/

Hankook je ove godine osvojio respektabilna mjesta na neovisnim testiranjima. Nudimo Hankook, Laufenn i Kingstar gume.

Proizvođač guma Hankook razvio je novi premium proizvod posebno za zimske uvjete u zapadnoj i srednjoj Europi. Winter i*cept evo 3 UHP automobilske gume (ultra visokih performansi) i Winter i*cept evo 3 X SUV gume slijede stope uspješnog prethodnog modela Winter i*cept evo 2, koji su tvornički ugradili u svojim vozilima i mnogi europski vrhunski proizvođači.

Nova serija guma Winter i*cept, koja je sada u svojoj trećoj verziji, trenutno je dostupna u 95 dimenzija i po prvi puta u asortimanu zimskih guma Hankook UHP ima usmjereni profil gaznoga sloja. Vodeći europski automobilski magazin Auto Bild već je neovisno podvrgao novi gazni sloj opsežnom testu performansi i odmah nagradio HankookWinter i * cept evo 3 najvišom ocjenom “Uzorno”.

Korištenjem zimskih guma čuvate sebe i druge sudionike u prometu!