Čapljinac Zlatko Glavinić izdao priručnik ”Poduzetnici vs. Inspektori”

1985

U nakladi Privredne/Gospodarske komore Federacija BiH tiskan je iscrpan i sveobuhvatan priručnik autora Zlatka Glavinića pod naslovom: PODUZETNICI vs INSPEKTORI.

Autor je federalni tržni inspektor s dugogodišnjom praksom.

„Djelo ima karakter uporabne vrijednosti, vrlo je pragmatično i veoma korisno za praksu. Pisano je jasnim i prihvatljivim stilom pa pored stručne razine sadrži i elemente znanstvene misli te se radi toga toplo preporučuje za tisak i ozbiljnu tiražu koja će praksi dobro doći.”
Akademik Jakov Pehar, prof.emer.

„Knjiga autora Zlatka Glavinića Poduzetnici vs. inspektori prvo je djelo koje na sveobuhvatan način čitatelju i korisniku pruža potpuni uvid u cjelokupnost kako zakonodavnog tako i praktičnog poslovnog okvira u Bosni i Hercegovini.”
dr. sc. Miro Džakula, izv. prof., ravnatelj Uprave za indirektno/neizravno oporezivanje BiH

„Zahvaljujući ovakvom istraživačkom pristupu, autor postiže i glavni cilj: knjiga Poduzetnici vs. inspektori jeste jedinstveno djelo na ovim prostorima koje na vrlo prihvatljiv, do sada neobrađen način, postaje nezaobilazno štivo svih onih koji počinju ili već jesu „zaplivali” nemirnom rijekom poduzetništva na našim prostorima. Uistinu, vjerujem kako će ova knjiga jako dobro doći svima kojirazmišljaju krenuti u poduzetničke vode, svima onima koji njima već plove, kao i svim akterima unutarvladinog sektora, bilo da kroz zakonodavnu vlast sudjeluju u kreiranju zakona ili ih pak, sudjelujući u izvršnoj vlasti provode.”
dr. sc. Marko Šantić, doc., predsjednik Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH